Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir
Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir
Buğra pek tartışma taraftarı değildir genelde o yüzden konuyu büyük bir süratla terk etti.Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.
Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.
11'de bitiyormuş zaten o yüzden bu düşmanlığım.Deli Gönül'ün kaldırılmasına destek vereceğim artık.
Başka bir şey istesen.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir
Mesela 2.bölüm
Tamam bana bir tane fotonu atacaksın özelden aramızda kalacak kimseye göstermem sözBaşka bir şey istesen.
Fena ihanet örneği gösterdinDeli Gönül'ün kaldırılmasına destek vereceğim artık.
En iyisi 2. bölüm için anlaşalım.Tamam bana bir tane fotonu atacaksın özelden aramızda kalacak kimseye göstermem söz
Fena ihanet örneği gösterdin
Tamam ama çabuk izlemen lazım ki programın konusunu açayım senin kanalda olacak diyeEn iyisi 2. bölüm için anlaşalım.
Sen bir aç ben izleyeceğim sözüm söz.Tamam ama çabuk izlemen lazım ki programın konusunu açayım senin kanalda olacak diye
Tamam akşam açacağımSen bir aç ben izleyeceğim sözüm söz.
Bekliyorum.Tamam akşam açacağım
Yeni programımız da geçecek inşallahBekliyorum.
Bu arada konu 70 mesajı geçmiş senin sayende.
Azıcık detaylarından bahsetsene.Yeni programımız da geçecek inşallah
Akşam görürsün çatlamaAzıcık detaylarından bahsetsene.
Emeğimin karşılığını zaten zar zor alıyorum bir de tabloyla mı uğraşacağım ne kadar çok beğeni o kadar büyük beklentiTablo bile yapmamışsın, o yüzden sadece beğendim