Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir![]()
Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir![]()
Buğra pek tartışma taraftarı değildir genelde o yüzden konuyu büyük bir süratla terk etti.Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.![]()
Sanmıyorum göndermelerde bulunabilir.![]()
11'de bitiyormuş zaten o yüzden bu düşmanlığım.Deli Gönül'ün kaldırılmasına destek vereceğim artık.![]()
Başka bir şey istesen.Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midir
Mesela 2.bölüm![]()
Tamam bana bir tane fotonu atacaksın özelden aramızda kalacak kimseye göstermem sözBaşka bir şey istesen.![]()
![]()
Fena ihanet örneği gösterdinDeli Gönül'ün kaldırılmasına destek vereceğim artık.![]()
En iyisi 2. bölüm için anlaşalım.Tamam bana bir tane fotonu atacaksın özelden aramızda kalacak kimseye göstermem söz
Fena ihanet örneği gösterdin![]()
TamamEn iyisi 2. bölüm için anlaşalım.![]()
Sen bir aç ben izleyeceğim sözüm söz.Tamamama çabuk izlemen lazım ki programın konusunu açayım senin kanalda olacak diye
![]()
Tamam akşam açacağımSen bir aç ben izleyeceğim sözüm söz.![]()
Bekliyorum.Tamam akşam açacağım![]()
Yeni programımız da geçecek inşallahBekliyorum.
Bu arada konu 70 mesajı geçmiş senin sayende.![]()
Azıcık detaylarından bahsetsene.Yeni programımız da geçecek inşallah![]()
Akşam görürsün çatlamaAzıcık detaylarından bahsetsene.![]()
Emeğimin karşılığını zaten zar zor alıyorum bir de tabloyla mı uğraşacağım ne kadar çok beğeni o kadar büyük beklentiTablo bile yapmamışsın, o yüzden sadece beğendim![]()