TVen Yürüyen Ölüler 12. Bölüm

Dizide en sevdiğiniz doğaüstü karakter(ler)?

• Kullanılan toplam oy
    16
Teşekkürler. :bhr: The Flash ne alaka. :F

Hangi kısımlar anlamadım ama sağol. :A

Teşekkürler. :bhr: Arada 2 gün olunca daha iyi değil mi hikayeden soğumazsınız. :A
Bence o kadar sık olmasına gerek yok sonuçta her şekilde ilgi görüyor. Mesela Sözcük Oyunu da haftada 3 gün olduğu için biraz yıpranabiliyor. Yine de sen bilirsin. :D

Bence o kadar sık olmasına gerek yok sonuçta her şekilde ilgi görüyor. Mesela Sözcük Oyunu da haftada 3 gün olduğu için biraz yıpranabiliyor. Yine de sen bilirsin. :D
Yani o açıdan doğru ama biraz da hızlı gitmem gerekiyor. Bakalım duruma göre 2-3 yaparım. :D

Sen mi anlamadın? 😱 Öyle güzel anlamışsındır ki. :A
Dizide FETÖ senaryosu gibi mesaj arıyon. :F

Evet, ölü diril ölü diril falan çok güzel bir büyü :F
Saçmalama. .ss Orda çok değişik cümleler var, ben araştırıp yazıyorum öyle alelade değil. :A

Yani o açıdan doğru ama biraz da hızlı gitmem gerekiyor. Bakalım duruma göre 2-3 yaparım. :D

Dizide FETÖ senaryosu gibi mesaj arıyon. :F

Saçmalama. .ss Orda çok değişik cümleler var, ben araştırıp yazıyorum öyle alelade değil. :A
Arkandan atlı kovalamıyor ya biter Ekim'e kadar. Sen beni dinle. :A

İtiraf ediyorum bunu istememin nedeni ilk 5'te eTV'ye de yer açılmasını istemem. 3 Yürüyen Ölüler bölümü 1 tane de İtiraflar olunca yer kalmıyor zaten. Bir gün boş geçsin ne olacak ki. :A
Tahmin etmiştim, yılanlığını erkenden gösterdin. :A Sen geçen hafta demiyor muydun TVen'i geçeceğiz diye, şimdi ilk 5 diyon. :A

Tahmin etmiştim, yılanlığını erkenden gösterdin. :A Sen geçen hafta demiyor muydun TVen'i geçeceğiz diye, şimdi ilk 5 diyon. :A
MusicSurvivor gelince geçeriz dedim onun da 1-2 haftası var daha. Zaten ondan bağımsız olarak da 3 bölüm biraz fazla. Hadi gel haftada ikide anlaşalım. :A

İyi bölümdü yeni gelişmeler güzel yöne gidiyor. destere'nin aşk üçgeni kısmı iyiydi. :A Eline sağlık @mrt-06 :D

Ankete @sokak sanati dedim. :bhr:

İyi bölümdü yeni gelişmeler güzel yöne gidiyor. destere'nin aşk üçgeni kısmı iyiydi. :A Eline sağlık @mrt-06 :D

Ankete @sokak sanati dedim. :bhr:
Teşekkürler. :bhr:

@sokak sanati açık ara en iyi yaratık oldu, bu iyi bir şey mi bilmiyorum. :F @Çiğdem-

İnat etme işte haftada 3'ün faydası olmaz. :A

Bu arada Panorama da bizim kanalda yayınlanmalı değil mi. :bhr: @Çiğdem-
@Çiğdem- o kadar yapımını başkasına verdi Panorma'yı bana verir. Ayıp olur yoksa. :A

Teşekkürler. :bhr:

@sokak sanati açık ara en iyi yaratık oldu, bu iyi bir şey mi bilmiyorum. :F @Çiğdem-

@Çiğdem- o kadar yapımını başkasına verdi Panorma'yı bana verir. Ayıp olur yoksa. :A
Sen zaten fantastik dizisini kaptın yeter o. Survivor ve Panorama'sının başka kanalda olduğunu gördün mü hiç. :A

İlk kısım için de anlaştığımızı düşünüyorum. :A

Kötü karakterlerin dizilerde sevildiği bir kez daha kanıtlandı. :A
Çok haklısın. Unutma Beni'de de mesela hep kötüleri severdik. :A

Sen zaten fantastik dizisini kaptın yeter o. Survivor ve Panorama'sının başka kanalda olduğunu gördün mü hiç. :A

İlk kısım için de anlaştığımızı düşünüyorum. :A
İşte bir ilk olacak. :F

MK kapandığı için ona verdiği sözler de otomatik bize kaydı. :A