Çok densiz bir şaka bence. Ben olsam alınırdım
İlginç oldu evet.hhah aa one bee tövbe estafurullah![]()
![]()
![]()
İlginç oldu evet.![]()
Hhahah bu iki terbiyesizin birleşmiş isimlerinden bile terbiyesizlik akıyor ayoll gerçekten yılın çifti uyum akıyor her taraflarındanTam dizine uygun +18@XanTier
Emin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.Çok densiz bir şaka bence. Ben olsam alınırdım![]()
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.Hhahah bu iki terbiyesizin birleşmiş isimlerinden bile terbiyesizlik akıyor ayoll gerçekten yılın çifti uyum akıyor her taraflarından![]()
![]()
![]()
hıhı. O çok daha güzel saçma sapandanEmin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.![]()
hhaha aa ama yakışmış şöyle bir düşündümdeEmin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.![]()
@dizi kolik bi bayan bence çok abartmayalım. Yanlış anlaşılır.![]()
Tamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere.hıhı. O çok daha güzel saçma sapandan![]()
Alınmaz dediğin insanlar pat alınıveriyor bazı şeylere. Hiç hayal bile edemiyosunTamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere.Yine de kaldırdım.
![]()
Tamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere.Yine de kaldırdım.
![]()
Ben bugünü unuttum.Alınmaz dediğin insanlar pat alınıveriyor bazı şeylere. Hiç hayal bile edemiyosun![]()
Bu da madde bağımlısı gibi oluyor @dizi kolik yanlış anlamasın.
Ben bugünü unuttum.
Bu da madde bağımlısı gibi oluyor @dizi kolik yanlış anlamasın.
@Yakamoz-Asi abicim sen diziyi bıraktın mı ona göre etiketlemiycem ama birkaç bölüm daha okusan karakterinin sonunu görecektin.![]()
Sonun çok kötü bitti neyse detaya girmiyim abicim.En kisa zamanda kacirdiklarimi okuyacagim insallah.
Sonumu görecegim sonunda.![]()
Sonun çok kötü bitti neyse detaya girmiyim abicim.![]()