İlginç oldu evet.hhah aa one bee tövbe estafurullah
İlginç oldu evet.
Hhahah bu iki terbiyesizin birleşmiş isimlerinden bile terbiyesizlik akıyor ayoll gerçekten yılın çifti uyum akıyor her taraflarındanTam dizine uygun +18 @XanTier
Emin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.Çok densiz bir şaka bence. Ben olsam alınırdım
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.Hhahah bu iki terbiyesizin birleşmiş isimlerinden bile terbiyesizlik akıyor ayoll gerçekten yılın çifti uyum akıyor her taraflarından
hıhı. O çok daha güzel saçma sapandanEmin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.
hhaha aa ama yakışmış şöyle bir düşündümde @sokak sanatiEmin ol senin densiz şakanın yarısı kadar bile değildir.
Diğerleri manasız oluyor bir tek bu çıktı, ilginç gerçekten.
hhaha aa ama yakışmış şöyle bir düşündümde @sokak sanati
@dizi kolik bi bayan bence çok abartmayalım. Yanlış anlaşılır.
Tamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere. Yine de kaldırdım.hıhı. O çok daha güzel saçma sapandan
Alınmaz dediğin insanlar pat alınıveriyor bazı şeylere. Hiç hayal bile edemiyosunTamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere. Yine de kaldırdım.
Tamam kaldırdım tüm mesajlardan. Kötü niyetli değildi, zaten @dizi kolik de alınmaz öyle şeylere. Yine de kaldırdım.
Ben bugünü unuttum.Alınmaz dediğin insanlar pat alınıveriyor bazı şeylere. Hiç hayal bile edemiyosun
Bu da madde bağımlısı gibi oluyor @dizi kolik yanlış anlamasın.Bence @dizi kolik bana saplantılı olduğu için sokak kolik en doğrusu. @Çiğdem-
Ben bugünü unuttum.
Bu da madde bağımlısı gibi oluyor @dizi kolik yanlış anlamasın.
@Yakamoz-Asi abicim sen diziyi bıraktın mı ona göre etiketlemiycem ama birkaç bölüm daha okusan karakterinin sonunu görecektin.
Sonun çok kötü bitti neyse detaya girmiyim abicim.En kisa zamanda kacirdiklarimi okuyacagim insallah.
Sonumu görecegim sonunda.
Sonun çok kötü bitti neyse detaya girmiyim abicim.