bu site Türkiyenin en iyisi. Onların hata yaptığnı düşünmüyorum.Sorduğun sorudan kendin bile emin değilsin bi de yarışmada bana soruyorsun tam dayaklıksın neyse ölçün tartın mahkemede ben hakkımı istiyorum
Denizin o sorusunu anlarım da seninkini açıklaması yok Çiko. En iyi seyrettigin dizi Bu kadini bilmeliydin.son bildiğim 3 soru hariç ilk 5 soru dizi hakkında normal sorular değildi evet fark edilmeyen ufak detaylardı evde oturursun bazı tozları görmezsin o hesap
İlgimi çekmiyor diziler.Aslında sen de yarışabilirdin.
NASAyla uğraşmaya devam o zamanİlgimi çekmiyor diziler.
diziyle alakası yok gibiydi ilk 5 sorunun normal dizi sorularını bende bilirdim ama işin şeyide burda çkıyor tabi yiende eğlenceli yarıştıDenizin o sorusunu anlarım da seninkini açıklaması yok Çiko. En iyi seyrettigin dizi Bu kadini bilmeliydin.
Ezel,Nükhet Özbağ (Bengü Benian)
GÖNDEREN EZEL / ETIKETLER: EZEL NÜKHET ÖZBAĞ, NÜKHET ÖZBAĞ, NÜKHET ÖZBAĞ (BENGÜ BENIAN)
Eyşan'ın teyzesi.hiç evlenmemiş,yıllardır İstanbul'da yalnız yaşıyor.Ölen anne ve babasının maaşlarıyla geçiniyor.Sadece kendi bildiği gibi yaşayan,dürüst bir kadın.İhtiyacı olduğunda,yeni bir başlangıç için Eyşan'a bir fırsat verdi.
8 sorunun yarısını bildin yahu. Millet çok şey yapmadı sana, oradan kurtardın. Harbi Vadiyi bilmiyonuz, taraf tutmağı seviyonuz sadece.Elendik mı şimdi
Sistemi değiştirdim, direkt dörtlü final.Bazı sorular oldukça zor olmuş,bazılarıda diziyi izleyen için bilinir düzeyde olmuş,emeğine sağlık @S.G.A.T. oldukça keyifli bir yarışma olmuş,bundan sonraki tura 3 kişimi kaldı
Ne demek bilmiyonuz bunu bana mı diyorsun 3-4 senedir eski Vadiyi seyretmedigimi söylemiştim. Oradan akıl da kalanla oynadık işte. Bi Pusu olsaydı kimse duramazdi önümde İstersen soruları ver ben hazirlayayim8 sorunun yarısını bildin yahu. Millet çok şey yapmadı sana, oradan kurtardın. Harbi Vadiyi bilmiyonuz, taraf tutmağı seviyonuz sadece.
İyi olmuş yarışma daha kızışırSistemi değiştirdim, direkt dörtlü final.
Pusu soruları hazır, yarışmacısı da yok. Yarışma bitsin. Sana özel yapıcam. Orada da iyi performans göstermeyeceğini düşünüyorum. Fan duygusuyla izliyonuz diziyi. Ben senden daha iyi yapardın rahatlıkla Vadiyi.Ne demek bilmiyonuz bunu bana mı diyorsun 3-4 senedir eski Vadiyi seyretmedigimi söylemiştim. Oradan akıl da kalanla oynadık işte. Bi Pusu olsaydı kimse duramazdi önümde İstersen soruları ver ben hazirlayayim
TamamPusu soruları hazır, yarışmacısı da yok. Yarışma bitsin. Sana özel yapıcam. Orada da iyi performans göstermeyeceğini düşünüyorum. Fan duygusuyla izliyonuz diziyi. Ben senden daha iyi yapardın rahatlıkla Vadiyi.
Yarışmacılar istediği diziyi mi seçip yarışıyorlarSonunda. 3 saati geçti montaj. Zaten yazın ne yapıyoruz ki.