TVen Yürüyen Ölüler 11. Bölüm

@Yiğitt kesin vampir oldun. Masacre ile daha rahat oynaşırsınız:A

@Çiğdem- bakalım bizim oyunlarımıza ne kadar dayanacaksın:A Karşı karşıyayız ve 5'e tek gibisin. @destere sana baya dezavantaj. O çürük kolu at yoksa bize yem olacaksın.:A

@Yiğitt kesin vampir oldun. Masacre ile daha rahat oynaşırsınız:A

@Çiğdem- bakalım bizim oyunlarımıza ne kadar dayanacaksın:A Karşı karşıyayız ve 5'e tek gibisin. @destere sana baya dezavantaj. O çürük kolu at yoksa bize yem olacaksın.:A
Emeğe saygıyı atlamayalım. :A

Yatutarsa'nın ön plana çıkmasına ne diyorsun? :A

Çok iyi başladı. :Z Okuduğumdan beri ben de mırıldanıyorum Yüzyılın Aşkı'nı. :F Eline sağlık güzel bir sezon olsun @mrt-06 :D

Fragman Youtube'da rekor kırar bu repliklerle. :A

Çok iyi başladı. :Z Okuduğumdan beri ben de mırıldanıyorum Yüzyılın Aşkı'nı. :F Eline sağlık güzel bir sezon olsun @mrt-06 :D

Fragman Youtube'da rekor kırar bu repliklerle. :A
Teşekkürler. :Z

Eyyo Eyyo bizim de dilimize dolanmıştı ilk çıktığında @Çiğdem- :D Oysa hiç tarzım değildir şarkı. :F

Ahaha @dizi kolik cesur sahneler yaz demişti bana. :A

Hahaha güzel bölüm olmuş ama beni niye öldürdün erkenden? 😱 Daha @MasacRE- yi yiyecektim. :T:

Belki de ölmemişimdir, kim bilir. :Z

Teşekkürler. Evet yeni karakterler gelecek ama daha olayların noktalanması lazım 5 bölüm var anlayacağın. :A

Detaylı yorum bekliyorum yetmedi bu. :A

Senin başına değişik şeyler gelecek ölmüş sayılmazsın. :F Teşekkürler. :bhr:

Ben en son 3. bölümde mi ne kalmıştım, spoiler vermeyin lütfen :T:
Bir ara tamamlamak lazım bunları da dur bakalım ne zaman okuyacağım :A

@yatutarsa 'dan bi cacık olmaz bence boşa o özelliği verdin.:A

Ben hazımsızlık yaparım bence o kadar heveslenme:A
Adam cadı ama gelecek bölüm rakip bir cadı geliyor ve bir cadı daha var şok olacaksınız. :A

O sahneler bölümden çıkartılıp internete özel yayınlanmasın Kiralık Aşk gibi. :F
Toplum ahlakını bozmadan yazıyorum ben ya RTÜK bir şey demez. :F Öp beni demekte ne var. .ss

Ben en son 3. bölümde mi ne kalmıştım, spoiler vermeyin lütfen :T:
Bir ara tamamlamak lazım bunları da dur bakalım ne zaman okuyacağım :A
Özeti okuyup direkt bu bölümü okuyabilirsin özet 10 bölümün özeti. :F

Adam cadı ama gelecek bölüm rakip bir cadı geliyor ve bir cadı daha var şok olacaksınız. :A

Toplum ahlakını bozmadan yazıyorum ben ya RTÜK bir şey demez. :F Öp beni demekte ne var. .ss

Özeti okuyup direkt bu bölümü okuyabilirsin özet 10 bölümün özeti. :F
Yok özet sevmem ben full bölüm okuyacağım :A

Senin için geberiyordum, sen hala 3. bölümde mi kaldın? 😱

Oo ne olaylar olmuş öyle çok merak ettim bu yıl okurum ben bunu kesin :A