Erkek de erkek olsa @MasacRE-Başıma neler gelecek daha. 😱 Bir erkek için kendimi öldürüyordum az daha![]()
Fantastik şeyler.
Ben Türkçeleştirdim.12. bölüm fragmanı komik olmuş ama seksy diye bir yazım yok. Seksi veya sexy olur.![]()
Erkek de erkek olsa @MasacRE-Başıma neler gelecek daha. 😱 Bir erkek için kendimi öldürüyordum az daha![]()
Ben Türkçeleştirdim.12. bölüm fragmanı komik olmuş ama seksy diye bir yazım yok. Seksi veya sexy olur.![]()
Emeğe saygıyı atlamayalım.
İlk işim seni ısırmak olacak.![]()
Senin sonun inşallah benim elimden olur, senaryoyu ayarla @mrt-06Beni bulursan alt dudaktan bi Kiss olur
Benim hikaye nereye gidecek merak ediyorum. Vasıfsız Çiğdem'i bana düşman yaptılar ama kolay lokma o![]()
Teşekkürler.Çok iyi başladı.Okuduğumdan beri ben de mırıldanıyorum Yüzyılın Aşkı'nı.
Eline sağlık güzel bir sezon olsun @mrt-06
Fragman Youtube'da rekor kırar bu repliklerle.![]()
Emeğe saygıyı atlamayalım.
Yatutarsa'nın ön plana çıkmasına ne diyorsun?![]()
Teşekkürler.
Eyyo Eyyo bizim de dilimize dolanmıştı ilk çıktığında @Çiğdem-Oysa hiç tarzım değildir şarkı.
Ahaha @dizi kolik cesur sahneler yaz demişti bana.![]()
Muhteşem final bölümünü merakla bekliyorum, sen anladın @mrt-06@yatutarsa 'dan bi cacık olmaz bence boşa o özelliği verdin.
Ben hazımsızlık yaparım bence o kadar heveslenme![]()
Hahaha güzel bölüm olmuş ama beni niye öldürdün erkenden? 😱 Daha @MasacRE- yi yiyecektim.
Belki de ölmemişimdir, kim bilir.![]()
Teşekkürler. Evet yeni karakterler gelecek ama daha olayların noktalanması lazım 5 bölüm var anlayacağın.
Detaylı yorum bekliyorum yetmedi bu.
Senin başına değişik şeyler gelecek ölmüş sayılmazsın.Teşekkürler.
![]()
Adam cadı ama gelecek bölüm rakip bir cadı geliyor ve bir cadı daha var şok olacaksınız.@yatutarsa 'dan bi cacık olmaz bence boşa o özelliği verdin.
Ben hazımsızlık yaparım bence o kadar heveslenme![]()
Toplum ahlakını bozmadan yazıyorum ben ya RTÜK bir şey demez.O sahneler bölümden çıkartılıp internete özel yayınlanmasın Kiralık Aşk gibi.![]()
Özeti okuyup direkt bu bölümü okuyabilirsin özet 10 bölümün özeti.Ben en son 3. bölümde mi ne kalmıştım, spoiler vermeyin lütfen
Bir ara tamamlamak lazım bunları da dur bakalım ne zaman okuyacağım![]()
Senin için geberiyordum, sen hala 3. bölümde mi kaldın? 😱Ben en son 3. bölümde mi ne kalmıştım, spoiler vermeyin lütfen
Bir ara tamamlamak lazım bunları da dur bakalım ne zaman okuyacağım![]()
Senin işler bayağı karışık kanka, bir şey demiyim şimdiden.Muhteşem final bölümünü merakla bekliyorum, sen anladın @mrt-06![]()
İlklerin kanalısın o zaman. Gönderme yaptım.
Yok özet sevmem ben full bölüm okuyacağımAdam cadı ama gelecek bölüm rakip bir cadı geliyor ve bir cadı daha var şok olacaksınız.
Toplum ahlakını bozmadan yazıyorum ben ya RTÜK bir şey demez.Öp beni demekte ne var. .ss
Özeti okuyup direkt bu bölümü okuyabilirsin özet 10 bölümün özeti.![]()
Senin için geberiyordum, sen hala 3. bölümde mi kaldın? 😱
Anlaşıldı 2020'de bu konuda görüşürüz.Yok özet sevmem ben full bölüm okuyacağım
Oo ne olaylar olmuş öyle çok merak ettim bu yıl okurum ben bunu kesin![]()
Taksim tv zamanında işte @mrt-06Senin işler bayağı karışık kanka, bir şey demiyim şimdiden.
İlklerin kanalısın o zaman. Gönderme yaptım.![]()