Yok cidden senin dizi farklı. Bilerek orada belirtmedim. Seninki ünlü bir katilin otobiyografis, kaliteli, psikolojik bir iş. İlk 3 bölüme bakınca dizi demek zor.Peki
Zaten son bölüme de garip bi yorum yapmıştın
Tamam, ikna oldumYok cidden senin dizi farklı. Bilerek orada belirtmedim. Seninki ünlü bir katilin otobiyografis, kaliteli, psikolojik bir iş. İlk 3 bölüme bakınca dizi demek zor.
Ama hayran kalacaksın bu diziye.Bi nefes aldır direk yapıştı
senaryolara bakacam en kısa zamandaDizimiz TWD çakması değil zaten zombiler dışında alakası bile yok oku artık. @Çiğdem-
Yarın reytingler açıklanıyor elini çabuk tutmanı tavsiye ederim.senaryolara bakacam en kısa zamanda
İlk bölümü sen istiyorsun diye kısa tuttum hadi bak artık bu gece.hhaha aa bu konuda en iyi sensin zaten bölümlerde acele etmedğin için en rahat seninkiler takip ediliyor
Teşekkürler seni sadece bir (1) defa etiketleyeceğim yeni bölümde görüşmek üzere.Filmi izlemedim ama oldukça beğendim senaryoyu, gif ve smileyler de güzel hava katmış. Emeğine sağlık @Aserat
Teşekkürler dedim beğenirsin diye. İlk defa aksiyon yazıyorum ama uyarlama olduğu için kafam rahat.AAA ilk sahneler gereksiz gibiydi ama tren sahneleri baya heyecanlı olmuş son sahnede öyle
bu hangi filmden uyarlama sanırım izlemedim filmini güzel olmuş @Aserat
aa filmden haberim yok yeni filmmiş zatenTeşekkürler dedim beğenirsin diye. İlk defa aksiyon yazıyorum ama uyarlama olduğu için kafam rahat.
Şu filmden uyarladım dizi bittikten sonra sen de izlersin belki.
http://www.beyazperde.com/filmler/film-246702/
Zaten sonraki bölümler aksiyon ağırlıklı geçecek salgın başladığı için. O ilk sahneleri yazmamın da özel bir nedeni var onu daha sonra göreceksiniz.aa filmden haberim yok yeni filmmiş zaten
izleyebilirim belki aksiyona daha yoğunlaş ilk sahnelerde melek sahneleri acaba aşk dizisinemi çeviriyor diye düşünmeye baslamıstım
Emine: Hoş geldin oğlum, açsan yemeği ısıtayım.
Buğra: Yok anne, yedim ben. Melek odasında mı?