eTV Zombi Ekspresi - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Başlarda biraz durgun ama ikinci kısım tren sahnesiyle birlikte bayağı beğendim özellikle resimlerle okurken sanki film izliyormuşum hissi yarattı, eline sağlık. :) @Aserat
Teşekkürler sen asıl sonraki bölümleri gör tüm izleyicileri aksiyon krizine sokacağım. :A

Bekliyorum yorumunu. :A @Yiğitt

Sen de pazar akşamı okursun artık. :A @Tolstoyevski

Şu sürekli etiketleme huyun devam ettikçe ciddiyim senin yapımlarına elim gitmemeye başladı, lütfen ama lütfen 1 den fazla haber bildirimi etiketi gönderme artık bana, eğer devam ederse ters teper hiçbir yapımına elim gitmez. :A

Çok güzel olmuş, çok beğendim. Zaten senin hikayelerini ve özellikle betimlemelerini beğendiğimi söylemiştim. Filmi de baya merak ettim, vaktim olursa izlemeyi düşünüyorum. :D (Bir işe vesile oldun böylece. :A )

Çok güzel olmuş, çok beğendim. Zaten senin hikayelerini ve özellikle betimlemelerini beğendiğimi söylemiştim. Filmi de baya merak ettim, vaktim olursa izlemeyi düşünüyorum. :D (Bir işe vesile oldun böylece. :A )
Teşekkürler yorum için. Filmi de izlersen dizi final yaptıktan sonra izle sürprizi bozulmasın boş yere. :A