Emekli olan üyelere özel bilgi mi veriyor Favorilere verilmeyen? Nasıl söyleyebiliyorsun bunu?Ip olayını açma. Atacan geçen hafta sert bi şekilde uyardı konuşmayın dedi ama ip yanlış bunu söyleyebilirim.![]()
Emekli olan üyelere özel bilgi mi veriyor Favorilere verilmeyen? Nasıl söyleyebiliyorsun bunu?Ip olayını açma. Atacan geçen hafta sert bi şekilde uyardı konuşmayın dedi ama ip yanlış bunu söyleyebilirim.![]()
Hevesini kırmak istemezdim ama bu iftiralara cevap vermeyeceğini söyledi yani ne derler başka bahara.![]()
Bu akşam yayınlanırsa hafta sonuna kadar reytingler için ekstra 24 saat daha olur iyi düşün.Acelesi yok bence![]()
Emekli olan üyelere özel bilgi mi veriyor Favorilere verilmeyen? Nasıl söyleyebiliyorsun bunu?![]()
Tamam açarım şimdi.Bu akşam yayınlanırsa hafta sonuna kadar reytingler için ekstra 24 saat daha olur iyi düşün.![]()
Gizli örgüt gerçekmiş demekÖzel dostlarım var![]()
İsterse gelip cevap verir isterse vermez bu kadar büyütmeye gerek yok.Ayrıca itiraflara "iftira" denilmesi için cevap vermesi şart.![]()
Tamam açarım şimdi.
Gizli örgüt gerçekmiş demek![]()
Reyting lafını duyunca.Tamam açarım şimdi.
Gizli örgüt gerçekmiş demek![]()
İsterse gelip cevap verir isterse vermez bu kadar büyütmeye gerek yok.![]()
Ah ah. Forum kimlere kalmışO gerçek zaten bu forumda her şeyi bilen bi gizli örgüt var![]()
Ama teorik olarak iddianın kanıtlanması gerekir, iddianın yanlış olup olmadığı değilMadem söylediklerimiz ''iftira'' buyrun kanıtlayın, sizin bu lafınız da bizim söylemlerimize iftira.![]()
İsterse gelip cevap verir isterse vermez bu kadar büyütmeye gerek yok.![]()
hhaha aa evet ama buldun yüzü güleç birini bol bol trip yaparsn tabi
İddia kanıtlı zaten, gözünü açan görür.Ah ah. Forum kimlere kalmış
Ama teorik olarak iddianın kanıtlanması gerekir, iddianın yanlış olup olmadığı değil![]()
Klasik hali işte, alttan alttan milleti birbirine düşürmeye çalışıyor.Ama şu an forum ikiye bölünmüş durumda, onu sen savunuyorken neden o sussun ki? Şu an ortalığın dahada karışmasına zemin hazırlıyor.
Ben yoktum forumda, ben hiçbir şey göremiyorumİddia kanıtlı zaten, gözünü açan görür.
Klasik hali işte, alttan alttan milleti birbirine düşürmeye çalışıyor.![]()
Yine deminki noktaya dönüyoruz kendisinin bileceği iş.Ama şu an forum ikiye bölünmüş durumda, onu sen savunuyorken neden o sussun ki? Şu an ortalığın dahada karışmasına zemin hazırlıyor.
Senin görmemen normal, burada olup da görmeyenlere şaşırıyorum. Ben de uzun süredir yoktum ama biliyorum yani, az çok tanıyorum.Ben yoktum forumda, ben hiçbir şey göremiyorum![]()
Biriniz de anlatmıyorsunuz ama. Geçen hafta da böyle cevaplar verdiniz, bu hafta da.Senin görmemen normal, burada olup da görmeyenlere şaşırıyorum. Ben de uzun süredir yoktum ama biliyorum yani, az çok tanıyorum.![]()
ben ismimle yaparım zaten biliyorsunuz çocuklarNisa olayını bilen arkadaşlar belli biz gizli örgütten birileri yaptı bu itirafı kesin. Hanginiz.@Yiğitt @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06
Ben bahsedince Kaan kızmıştı. Kim buldu bu cesaretide o itirafı yaptı.Çiğdem yapmaz ben itiraf yapmadım bu hafta. 3 zanlı belli
![]()
Ben misafirler var demiştim.neden böyle düşünmüş şaşırtıcı.![]()