eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 3

O konuyu terk et lütfen, buraya gel :A
Benimkinde üyeler yok, karakterleri üyeler yaparsan zaten 8 10 reyting garanti olur. Hile olur, ben sadece kalite ile gerçekleştireceğim bunu :A

Bundan sonra geriye kalan tek çaba bütün dizileri tek konuya toplamak vs. olur :F
Ben üyeleri başrole topladığım zamanda bile okumayanlar oluyordu hile denilemez ona da. :A

O konuyu terk et lütfen, buraya gel :A
Benimkinde üyeler yok, karakterleri üyeler yaparsan zaten 8 10 reyting garanti olur. Hile olur, ben sadece kalite ile gerçekleştireceğim bunu :A

Bundan sonra geriye kalan tek çaba bütün dizileri tek konuya toplamak vs. olur :F
Alakası yok, dizide oynayan 3 kişi okumuyor mesela. :F

Alakası yok, dizide oynayan 3 kişi okumuyor mesela. :F
Evet, şu anda ikna ettin beni her şeyin "adil" olduğuna :A

Son dizim yayınlanırken başrollerden ikisi (Bully ve Doai) forumdan ayrılınca, destere de ara verince 2-3 başrol ve birkaç üyeyle sona geldik çok garanti değil bu açıdan. :D
Arttırıcı bir etkisi olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Yarışmalar zaten tamamen üyelere yönelik. O yüzden işimiz zor, ama başaracağız bir gün :A

Psikolojik gerilimin tavan yaptığı çok iyi bir bölüm olmuş sahne @XanTier son sahne özellikle çok iyiydi. Raskolnikov ve Suç ve Ceza tadı aldım, eline sağlık. :)
99 depremi dolayısıyla deprem olayına ayrıntılı girmezsin umarım :A
Deprem olayı sende, haklısın :A
Ama benim de belki ileride hikayemde bir yere bağlanabilir :D

Psikolojik gerilimin tavan yaptığı çok iyi bir bölüm olmuş sahne @XanTier son sahne özellikle çok iyiydi. Raskolnikov ve Suç ve Ceza tadı aldım, eline sağlık. :)
99 depremi dolayısıyla deprem olayına ayrıntılı girmezsin umarım :A
Deprem olayı sende, haklısın :A
Ama benim de belki ileride hikayemde bir yere bağlanabilir :D
Siz sürekli özgün iş diyorsunuz ama senaryolarınızda hep benzerlikler çıkıyor. :A

Ya biriniz birinizin fakesi bizi trollüyorsunuz, ya aynı filmden alıntı yaparak ilerliyorsunuz ya da tesadüf. :A

Siz sürekli özgün iş diyorsunuz ama senaryolarınızda hep benzerlikler çıkıyor. :A

Ya biriniz birinizin fakesi bizi trollüyorsunuz, ya aynı filmden alıntı yaparak ilerliyorsunuz ya da tesadüf. :A
Ben 2014'te forumu bırakmıştım dimi? Şöyle Temmuz'a doğru... :A:A:A