TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

20 reytingi geçecek ilk yapımın MusicSurvivor olmasını bekliyordum ama sana kısmet olacak galiba. Reyting için sağlam bir damar da buldun her hafta gelsin itiraflar gitsin yorumlar. :A
gelecek haftaki bir itirafı şimdiden söyleyeyim. :A "Aserat reytinglere kafayı takmış, İtirafların başarısını kıskanıyor resmen." :A:A

Kendi kendine hırs yaptı. Arkadaşlarınıda bunalttı kendide hırsından boğuldu gitti.
Şahsen bütün mesajları okudum, ama hiçbiri nefretin sebebini ortaya serecek kadar güçlü değil. Ben hala pek anlam veremedim neden böyle tavırlı herkes. O buradayken de mi böyleydi herkes?

gelecek haftaki bir itirafı şimdiden söyleyeyim. :A "Aserat reytinglere kafayı takmış, İtirafların başarısını kıskanıyor resmen." :A:A
Ben de bizim kanalın reytinglerini suratına çarparım sorun değil. Tabi gelecek hafta Dosi fırtınası katlanarak artacak onlardan yer kalırsa. :A

ben ne bana bulaşana karşılık veriyorum nede beni savunmak isteyene git savun diyorum sakın gidip birşey deme diyorum benim kimseyle derdim yok olanlarada ne kendim cevap vermişimdir nede arkdslarıma hucum edin demişimdir çoğu kez sakın karışmayın diye susturduğumu hatırlıyorum benim forumdakı tek görevim forumun eğlencesini yüksekltmek 4 yıldır bu çizgimi bozmadım 100 yıl forumda kalsam yine bozmam o süre zarfında çoktan geberiririm zaten ama örnek amaçlı dedim ayoll :A
Valla en iyisini yapıyorsun. Biz kaç saattir konuşuyoruz elimize bir şey geçiyor mu hayır. :A

İtiraf genel forumu ilgilendiriyor+röportaj+Ahmadın cidden iyi sunumu, ilk sırayı alması çok normal. :D
MusicSurvivor fırtınası geldikten sonra her şey değişecek. :A @Çiğdem-

Valla en iyisini yapıyorsun. Biz kaç saattir konuşuyoruz elimize bir şey geçiyor mu hayır. :A
ben uğraşamam kavga gürültüyle zaten kısmen vadi yorumları dısındada öyle tartışmam olmadı oda tartışma sayılmaz dizi hakkıdna zıt düşüncelerdi birisiyle kişişel olarak kendisine hakaret tarzında hiç konusmadım ne üyeler neler söylüyor birbirine aman aman
:A :A :A

MusicSurvivor fırtınası geldikten sonra her şey değişecek. :A @Çiğdem-
MS'da devamlı oylar açıklanıyor her oya yorum falan zaten onun zirveye gelecek olması normal. :F
Ay bu arada @Çiğdem- kız MS geri dönsün de ben de katılcam. :Z

İtiraf genel forumu ilgilendiriyor+röportaj+Ahmadın cidden iyi sunumu, ilk sırayı alması çok normal. :D
Ah baby. :bhr:😳

MS'da devamlı oylar açıklanıyor her oya yorum falan zaten onun zirveye gelecek olması normal. :F
Ay bu arada @Çiğdem- kız MS geri dönsün de ben de katılcam. :Z

Ah baby. :bhr:😳
Bekle geçemez. Zaten format bildiğim kadarıyla yeni sezonda @mrt-06'ya devredilecek @Ahmad'ın etkisini yaratamazsa şaşırmam. :A
itirafları geçemez. :A
mS E zaten @S.G.A.T. ve @Ahmad a yarışmacı alıcam bir bakıma itirafa karşı onlarda savasacak bizle :Z

hem itiraf yapmasam bile çene çalıp ahmada destek oluyorum bende işte amaç eğlenmek ayoll :A :A :A

aaa senmi benzettin onu :F ben ödül olarak görmüştüm aa belki vampir oldundan gönderme yapmıssındır ama adam dünya yakısıklısı dizinin en sevileni @sokak sanati na sana ödül gibi olur ona benzemek demiştim :F :F :F
Ben daha çok dizidekine benzettim aslında. :A

Fake üyemisin adsfsdaaga:F @cookies'e çok benziyordu:X senin tvd izlediğini daha geçen gün ögrendim :X ben de bişey itiraf etcem

itirafı okurken ian diye değil, "laan" diye okudum hep :F
Kamufle etmek istedim kendimi. :A