Uygun olduğun bir zamanında okuyacağını umuyorum 😵Evet çok uzun yazmışsın. Tartışma çıkınca da okuyamadı.😛
Uygun olduğun bir zamanında okuyacağını umuyorum 😵Evet çok uzun yazmışsın. Tartışma çıkınca da okuyamadı.😛
Uygun olduğun bir zamanında okuyacağını umuyorum 😵
Bu konunun sonu nereye gidecek çok merak ediyorum![]()
Al tarafı %90-95 i kalmış birkaç ayda bitirirsin artıkYarın falan okurum.Erasmusu okudum devam ederim oradan.
![]()
15 dakika yetiyor.Ne bekliyordun bu saate kadar git zıbar ayoll yatacam ben![]()
![]()
![]()
yarın yaparız![]()
Ahaha. Rekor geliyor gibi.![]()
Bu sonucu kendime bağlayabilseydim keşkeEvet sen de 1600 hit, bu @Thequeer li bölüm 2 saatde 1000 oldu. Yani 3000e kadar yolu var gibi.
Şu hitden para kazansak keşke youtube gibi.![]()
Zaten gerekli kişiler okumuş ve yorumunu yaptı röportaj ile ilgili, birkaçı da okuyup yapacaktır en geç yarına falan. Önemli olan o.Bu sonucu kendime bağlayabilseydim keşke![]()
Bu sonucu kendime bağlayabilseydim keşke![]()
Kaderinde bu varmış demek ki.Bu sonucu kendime bağlayabilseydim keşke![]()
O geri dönse de konuk etsem, 40 reyting falan geliyormuş o bölüm.Kaderinde bu varmış demek ki.![]()
Mütevazılık ediyorsun ama bitmez. Çünkü bununla ilgili itiraflar gelmeye devam edecek emin olabilirsin.Zaten gerekli kişiler okumuş ve yorumunu yaptı röportaj ile ilgili, birkaçı da okuyup yapacaktır en geç yarına falan. Önemli olan o.
Şu fake muhabbetleri de biter.![]()
Aynen aldığım güzel yorumlar yetti banaZaten gerekli kişiler okumuş ve yorumunu yaptı röportaj ile ilgili, birkaçı da okuyup yapacaktır en geç yarına falan. Önemli olan o.![]()
Yok la Thequeer'in fake muhabbetlerinden bahsediyorumMütevazılık ediyorsun ama bitmez. Çünkü bununla ilgili itiraflar gelmeye devam edecek emin olabilirsin.![]()