Bizi konuk oyuncu falan yap agaHadi bi de siz bakın
Bizi konuk oyuncu falan yap agaHadi bi de siz bakın
Senin arada sirada foruma ara veriyorum diyip gaza gelip surekli donen vadi hastasi oldugunu bilecek kadar cok degilAynen son 2 yıl dışında hep efsaneydi şu zamanında beğenmediğimiz 11.sezon bile gözüme cok guzel gelmeye başladı bayadir takip ediyormuşsun hepimizi taniyon o zaman
Hiç okumadığın nasıl da belliBizi konuk oyuncu falan yap aga
Açık söyliyim böyle tanıyanlardan genelde ilk etapda süphelenirdim sende öyle bir durum oluşmadı@XanTier Zannetmem ya Takas'i baya eskiden vardi diye hatirliyorum
Senin arada sirada foruma ara veriyorum diyip gaza gelip surekli donen vadi hastasi oldugunu bilecek kadar cok degil
Başladı mı dizi daha başlamadı sanıyordum en kısa sürede okuyorum agaHiç okumadığın nasıl da belli
Bildirimlere de bakmıyor demek ki beyefendi...Başladı mı dizi daha başlamadı sanıyordum en kısa sürede okuyorum aga
Yarın konuya detaylı bir analiz yorumu yapacam aga kuşkun olmasınBildirimlere de bakmıyor demek ki beyefendi...
Sen 2 sene geriden geliyon galiba sanki adam 2 gün önce yorum yapıp çıkmış gibi konuştun lan adam kaç yıl oldu foruma girmemiş ulan agaHızlı gonzales kardeşim nerde ya onun yorumunu görmem lazım
Vay be çok iyiymiş bende ömer baba ve nazife anne ile kitap fuarında foto çekip imzalı kitap almıştımFRAGMAN 811 BİN KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ
İNŞALLAH FİLM FRANSAYA GELİR YOKSA İZLEYEMEM
ABDÜLHEY İLE ANIM : KİTAP FUARI VARDI TÜRKAN ŞORAY GELDİ ABDÜLHEY - CAHİT - İMDAT VE ERHAN GELDİ
CAHİT-ERHAN - İMDAT GİTMİŞLER ABDÜLHEY AKŞAMA KALDI BENDE TABİKİ FUARA AKŞAM GİTMİŞTİM BEN ŞİMDİ 16 YAŞIMA GİRCEM O ZAMAN 12 YAŞINDAYDIM ABİLER ABDÜLHEY O UZUN BOYUYLA YANIMDAN Bİ GEÇTİ SONRA YANIĞIMI SIKTI NASILSIN DEDİ BEN Bİ SEVİNDİM KOŞARAK FUARI TERK ETTİM KAPIDA BABAM BENİ ALDI AMA Bİ SEVİNDİM DÜNYALAR BENİM OLDU ABDÜLHEYLE BİRDE TÜRKAN ŞORAYLA RESİM ÇEKİLDİM
Filistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
Irak da 2005'de epey gündemde olan bir konuydu. Gladio da...
2005'te çoğu kişi Irak için değil, Kurtlar Vadisi için gitti.
2009'da çoğu kişi Gladio için değil, Kurtlar Vadisi için gitti. Zaten Polat yoktu, 1 milyonu bile geçemedi bu.
2011'de çoğu kişi Filistin için değil Kurtlar Vadisi için gitti. Kurtlar Vadisi markası söndüğü için izlenme Irak'a göre daha az oldu
2017'de çoğu kişi konusu için değil Kurtlar Vadisi için gidecek. Ama değişen şey şu ki, Kurtlar Vadisi adı hiç bu kadar sonük ve prestijsiz olmamıştı.