Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

@XanTier :AZannetmem ya Takas'i baya eskiden vardi diye hatirliyorum

Aynen son 2 yıl dışında hep efsaneydi şu zamanında beğenmediğimiz 11.sezon bile gözüme cok guzel gelmeye başladı :D bayadir takip ediyormuşsun hepimizi taniyon o zaman :D
Senin arada sirada foruma ara veriyorum diyip gaza gelip surekli donen vadi hastasi oldugunu bilecek kadar cok degil:X

FRAGMAN 811 BİN KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

İNŞALLAH FİLM FRANSAYA GELİR YOKSA İZLEYEMEM

ABDÜLHEY İLE ANIM : KİTAP FUARI VARDI TÜRKAN ŞORAY GELDİ ABDÜLHEY - CAHİT - İMDAT VE ERHAN GELDİ

CAHİT-ERHAN - İMDAT GİTMİŞLER ABDÜLHEY AKŞAMA KALDI BENDE TABİKİ FUARA AKŞAM GİTMİŞTİM BEN ŞİMDİ 16 YAŞIMA GİRCEM O ZAMAN 12 YAŞINDAYDIM ABİLER ABDÜLHEY O UZUN BOYUYLA YANIMDAN Bİ GEÇTİ SONRA YANIĞIMI SIKTI NASILSIN DEDİ BEN Bİ SEVİNDİM KOŞARAK FUARI TERK ETTİM KAPIDA BABAM BENİ ALDI AMA Bİ SEVİNDİM DÜNYALAR BENİM OLDU ABDÜLHEYLE BİRDE TÜRKAN ŞORAYLA RESİM ÇEKİLDİM

FRAGMAN 811 BİN KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

İNŞALLAH FİLM FRANSAYA GELİR YOKSA İZLEYEMEM

ABDÜLHEY İLE ANIM : KİTAP FUARI VARDI TÜRKAN ŞORAY GELDİ ABDÜLHEY - CAHİT - İMDAT VE ERHAN GELDİ

CAHİT-ERHAN - İMDAT GİTMİŞLER ABDÜLHEY AKŞAMA KALDI BENDE TABİKİ FUARA AKŞAM GİTMİŞTİM BEN ŞİMDİ 16 YAŞIMA GİRCEM O ZAMAN 12 YAŞINDAYDIM ABİLER ABDÜLHEY O UZUN BOYUYLA YANIMDAN Bİ GEÇTİ SONRA YANIĞIMI SIKTI NASILSIN DEDİ BEN Bİ SEVİNDİM KOŞARAK FUARI TERK ETTİM KAPIDA BABAM BENİ ALDI AMA Bİ SEVİNDİM DÜNYALAR BENİM OLDU ABDÜLHEYLE BİRDE TÜRKAN ŞORAYLA RESİM ÇEKİLDİM
Vay be çok iyiymiş bende ömer baba ve nazife anne ile kitap fuarında foto çekip imzalı kitap almıştım

Fragman beklentilerimi karşıyalamadı çünkü fragmanda çoşturacak vadi klasiği müzikler beklerdim.Oyuncu kadrosunda beni heyacanlandıracak oyuncu göremedim.Filmden de çok beklentim yok, herşeye rağmen vadinin müzikleri yeter diyip sinemaya gidip izleyecem.Bu arada şu Cahit umarım sinema filminde ölür de yeni sezonda dizide yer almaz.

Filistin de 2011'de epey gündemde olan bir konuydu
Irak da 2005'de epey gündemde olan bir konuydu. Gladio da...

2005'te çoğu kişi Irak için değil, Kurtlar Vadisi için gitti.
2009'da çoğu kişi Gladio için değil, Kurtlar Vadisi için gitti. Zaten Polat yoktu, 1 milyonu bile geçemedi bu.
2011'de çoğu kişi Filistin için değil Kurtlar Vadisi için gitti. Kurtlar Vadisi markası söndüğü için izlenme Irak'a göre daha az oldu
2017'de çoğu kişi konusu için değil Kurtlar Vadisi için gidecek. Ama değişen şey şu ki, Kurtlar Vadisi adı hiç bu kadar sonük ve prestijsiz olmamıştı. :)

Kesinlikle katılıyorum, tam yerinde bir yorum :clapping::clapping: Objektif bakmak gerekiyor konuya, gerçekten Kurtlar Vadisi ismi geçen sezonki bölümleri ile çok büyük bir çöküntü yaşadı, bunu ben söylemiyorum veya biz söylemiyoruz reytingler gösteriyor.

Açıkcası bende Filistin'i geçebilecegini zannetmiyorum , ozamanki senaristler, oyuncular ve canlılık yok.

Agalar sayıları rakamları zaten görecez ne olacağını ? içeriğini biraz daha konuşmak lazım kısa fragmana rağmen replikler dikkatimi çekti sizin en beğendiğiniz replik hangisi oldu acaba