Yemeğine sağlık çok güzel olmuş. Ebedi uyku yatağıma gitsem artık
Valla kim aktifse onları etiketliyorum maç izlediğini bilmiyordum.olum bi dur maç izliyoz.
Yemeğime mi sağlık.Yemeğine sağlık çok güzel olmuş. Ebedi uyku yatağıma gitsem artık
Emek yemek ne fark ederValla kim aktifse onları etiketliyorum maç izlediğini bilmiyordum.
Yemeğime mi sağlık.
İşte bir harf çok şey değiştiriyor.Emek yemek ne fark eder
Tabletin otomatiği saolsun demek ki sıfırı çekermişimİşte bir harf çok şey değiştiriyor.
Aslında çok yanlış bir tabir değil izleyicilerin önüne sunduğum bir yemek gibi.Tabletin otomatiği saolsun demek ki sıfırı çekermişim
Her hafta beğeniyor millet. Nusret gibisin bi showun eksik yeni sezonda bi gösteri yaparsın artıkAslında çok yanlış bir tabir değil izleyicilerin önüne sunduğum bir yemek gibi.
İlk kısım güzeldi de Nusret benzetmesini görünce cevap verme isteğim kaçtı.Her hafta beğeniyor millet. Nusret gibisin bi showun eksik yeni sezonda bi gösteri yaparsın artık
Populer kültür karşıt insanları sevmekte zorlanıyorumİlk kısım güzeldi de Nusret benzetmesini görünce cevap verme isteğim kaçtı.
Önceki bölümlerde adaletsiz miydik diyorsun. 😱İlk defa soruları basit buldum, her iki taraf da tam adaletli olmuş. İkisi de basit. Tebrikler @Harunnn60 sana da tebrikler @Sherlock
Emeğine sağlık @Aserat
Yok canım, sadece her sorusu kolay olunca hiçbir soru gözüme çarpmadı onda farklı olarak.Önceki bölümlerde adaletsiz miydik diyorsun. 😱
Biz bir öncü olduk bu programda.@Harunnn60 da @Yiğitt ile benim taktiğimi uygulamış cahilim havası verip saldırmak
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Aserat