Yemeğine sağlık çok güzel olmuş. Ebedi uyku yatağıma gitsem artık
Valla kim aktifse onları etiketliyorum maç izlediğini bilmiyordum.olum bi dur maç izliyoz.![]()
Yemeğime mi sağlık.Yemeğine sağlık çok güzel olmuş. Ebedi uyku yatağıma gitsem artık![]()
Emek yemek ne fark ederValla kim aktifse onları etiketliyorum maç izlediğini bilmiyordum.
Yemeğime mi sağlık.![]()
İşte bir harf çok şey değiştiriyor.Emek yemek ne fark eder![]()
Tabletin otomatiği saolsunİşte bir harf çok şey değiştiriyor.![]()
Aslında çok yanlış bir tabir değil izleyicilerin önüne sunduğum bir yemek gibi.Tabletin otomatiği saolsundemek ki sıfırı çekermişim
![]()
Her hafta beğeniyor millet. Nusret gibisin bi showun eksikAslında çok yanlış bir tabir değil izleyicilerin önüne sunduğum bir yemek gibi.![]()
İlk kısım güzeldi de Nusret benzetmesini görünce cevap verme isteğim kaçtı.Her hafta beğeniyor millet. Nusret gibisin bi showun eksikyeni sezonda bi gösteri yaparsın artık
![]()
Populer kültür karşıt insanları sevmekte zorlanıyorumİlk kısım güzeldi de Nusret benzetmesini görünce cevap verme isteğim kaçtı.![]()
Önceki bölümlerde adaletsiz miydik diyorsun. 😱İlk defa soruları basit buldum, her iki taraf da tam adaletli olmuş. İkisi de basit.Tebrikler @Harunnn60 sana da tebrikler @Sherlock
Emeğine sağlık @Aserat![]()
Yok canım, sadece her sorusu kolay olunca hiçbir soru gözüme çarpmadı onda farklı olarak.Önceki bölümlerde adaletsiz miydik diyorsun. 😱
Biz bir öncü olduk bu programda.@Harunnn60 da @Yiğitt ile benim taktiğimi uygulamış cahilim havası verip saldırmak
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Aserat