ARTIK ben bilmiyorum nasıl yapacam diyenlere en zor soruları sorsun bence @AseratBiz bir öncü olduk bu programda.![]()
ARTIK ben bilmiyorum nasıl yapacam diyenlere en zor soruları sorsun bence @AseratBiz bir öncü olduk bu programda.![]()
Bir de önceki bölüme bak @OzaN küçük çaplı bir itibar kaybı yaşadı.@Harunnn60 da @Yiğitt ile benim taktiğimi uygulamış cahilim havası verip saldırmak
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Aserat
Ben de düşünmeye başladım aslında.
Öylelerinde korkacan zaten.@Harunnn60 da @Yiğitt ile benim taktiğimi uygulamış cahilim havası verip saldırmak
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Aserat
Evet ben de farkındayım o yüzden azaltmaya çalışacağım.Eline sağlık @Aserat Rahatsızlığını dile getir dök içindekini diyecek olursan eğer, çok fazla etiket kullandığını ve bunun fazla boyutuna ulaştığını söyleyebilirim.![]()
Bulamayacağını düşünerek yardımcı olmak amacıyla dedim.Güzel bölüm olmuş.
Ay @Aserat @Sherlock'a istediğin kadar tahminde bulunabilirsin deyip bir sonraki soruda kasma bence demen ne yaman çelişki?![]()
@Harunnn60 tebrikler.Sanırım en az farkla elenen ilk yarışmacı Sherlock oldu di mi Aserat?
![]()
İnsan yarıştığı bölüme bir yorum yapar kaybedince darıldın mı ne yaptın.@Sherlock
Önceki bölümlere en azından baktığını varsayıp bildiğini düşünmüştüm. Ama sen de hiç sormadın benim de aklıma gelmedi ne yapayım.Fırsat bulamadım bir türlü.
100 puan gibi az bir farkla, bu kadar yüksek bir puana ulaşmışken kaybetmek üzücü oldu. @Harunnn60'ı tebrik ederim.
Onun dışında tahmin yapma hakkım olduğunu söylemeyen @Aserat'ı buradan kınıyorum, bir sunucu yarışma başlamadan önce yarışmacılara kuralları anlatmalıdır. Elenmemde payın var. @Aserat![]()
Önceki bölümlere en azından baktığını varsayıp bildiğini düşünmüştüm. Ama sen de hiç sormadın benim de aklıma gelmedi ne yapayım.![]()
Valla o kadar soru hazırlıyorum her şeyi benden bekleyemezsiniz.Aklına gelmesi gerekirdi.![]()