Sadece senin yorumlarına bakarsam olmaz, biraz da eleştireceklerin yorumları önemliIlk gün olmasa da bikac gün geçince gidersin benim yorumlarıma göre karar verirsin artık buraya yazarım oku öyle karar ver
Sadece senin yorumlarına bakarsam olmaz, biraz da eleştireceklerin yorumları önemliIlk gün olmasa da bikac gün geçince gidersin benim yorumlarıma göre karar verirsin artık buraya yazarım oku öyle karar ver
Bana güvenmiyon mu zaten begenmezsem elestiririm merak etmeSadece senin yorumlarına bakarsam olmaz, biraz da eleştireceklerin yorumları önemli
Şimdi şey olmasın da, pek güvenmiyorumBana güvenmiyon mu zaten begenmezsem elestiririm merak etme
Haddini bil ulan neyse onu yazarızŞimdi şey olmasın da, pek güvenmiyorum
Yok, sen dizi zamanında da epey geç kabul etmiştin durumun vahim olduğunu. O yüzden başkalarının yorumlarına bakacağımHaddini bil ulan neyse onu yazarız
Mesela benim?Yok, sen dizi zamanında da epey geç kabul etmiştin durumun vahim olduğunu. O yüzden başkalarının yorumlarına bakacağım
takas'ın yorumundansa seninki tabii ki daha önemliMesela benim?
Öyle deme la @takas bazen benden çok eleştiriyordu son sezontakas'ın yorumundansa seninki tabii ki daha önemli
Aynen benim de garibime gitti. İlklerin ve enlerin efsanesi Vadi'dir. Bu arada favori üyeliğin hayırlı olsun agafragmana gala yapan ilk film kurtlar vadisi olacakgalaya gidenler fragmanı görecekler bir gün önceden
eyvallah sağolAynen benim de garibime gitti. İlklerin ve enlerin efsanesi Vadi'dir. Bu arada favori üyeliğin hayırlı olsun aga
Ufak bişey olur heralde agaFragmana gala nasıl olur 2 dakika en fazla izlicekler ee sonra
Pananin normalle işi yok aga hala ses seda yokHer türlü bi garip
Aynen benim de garibime gitti. İlklerin ve enlerin efsanesi Vadi'dir. Bu arada favori üyeliğin hayırlı olsun aga
Fragmana gala nasıl olur 2 dakika en fazla izlicekler ee sonra