Sana göre darbe tiyatro zaten. Izlemesen de olur
Ben darbeye hiç bir zaman tiyatro demedim kimse bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyemez😉
Sana göre darbe tiyatro zaten. Izlemesen de olur
Mesajlarını çıkarttırma bana. Vadiyi boşuna izleme senBen darbeye hiç bir zaman tiyatro demedim kimse bana ne yapıp yapmayacağımı söyleyemez😉
Mesajlarını çıkarttırma bana. Vadiyi boşuna izleme sen
bu arada bensu soral pana filmi takip ediyormuş twitterdan yeni fark ettim
Valla senaryoyu kimin yazdığı açıklanmadığı sürece filmden umutlu değilim. Bence sizde umutlanmayın ki sonra hüsrana uğramayın
Şu anda aldığım istihbarati bilgilere göre Vadi 1 kanalla olumlu şekilde ilişkiler varmış. Ancak Eylül ayı için 2 tarafda hazır değilmiş.
6 güne Vatan filminin fragmanı geliyor
Özlemi bir kenara bırakırsak eğer, gerçekten heyecanlı mısın?Fragmana son 5 gün özlem 400 günü aştı geliyor gönlümün efendisi
Inanılmaz heyecanlıyım hemde aylardır bekliyorum be aylardır özellikle resimleri görünce beklentim iyice arttı sağlam film olacağı kesinÖzlemi bir kenara bırakırsak eğer, gerçekten heyecanlı mısın?
Bende hiç heyecan yok açıkçası. İyi ve kaliteli senaryo ve işlenişe sahip olacağına pek inanamıyorum. Ama çekim falan kaliteli olur, film sonuçta.Inanılmaz heyecanlıyım hemde aylardır bekliyorum be aylardır özellikle resimleri görünce beklentim iyice arttı sağlam film olacağı kesin
Ben inanıyorum fragmanı görünce net bir fikir oluşur özellikle o gecenin perde arkası cezbediyor beniBende hiç heyecan yok açıkçası. İyi ve kaliteli senaryo ve işlenişe sahip olacağına pek inanamıyorum. Ama çekim falan kaliteli olur, film sonuçta.
Anlatacakları şey kimsenin bilmediği şeyler olmayacak ama. Zaten bilinen, konuşulan şeyleri filme dökecekler diye düşünüyorum.Ben inanıyorum fragmanı görünce net bir fikir oluşur özellikle o gecenin perde arkası cezbediyor beni
Perde arkasında neler olabileceğini detayına inerek anlatmaları bile yeter özelikle aksiyon sahneleri kaliteyi yukarı çekecektir bu ülkede vadi dışında aksiyon yapabilen proje yok yapamıyorlarAnlatacakları şey kimsenin bilmediği şeyler olmayacak ama. Zaten bilinen, konuşulan şeyleri filme dökecekler diye düşünüyorum.
Fragmanda da silah ve patlama sahneleri olacak, ağlayan, yaralanan insanlar varken fragmanın sonunda da milliyetçi bir duyguyla zafer çığlığı atan, bayrak sallayan insanlar olacak. Hatta film de böyle olacaktır. Anlatacakları perde arkası da ya bilinen şeyleri tekrar olur, ya da kurgu olur. Çünkü daha fazlasını yapabilecekleri bir konu değil bu ve beni heyecanlandırmıyor.
Bakalım göreceğiz.Perde arkasında neler olabileceğini detayına inerek anlatmaları bile yeter özelikle aksiyon sahneleri kaliteyi yukarı çekecektir bu ülkede vadi dışında aksiyon yapabilen proje yok yapamıyorlar
Git izle la bi faydan olsun ilk gün izlicem eğer Allah nasip ederseBakalım göreceğiz.
Aksiyon beni eskisi gibi heyecanlandırmıyor
Çıkar çıkmaz izlemem. Sonrasında da bakarım duruma göre
Yok yav, heyecanlanmadığım bir şey için ilk günden gidip izlemem yani. Bakarız hele bi çıksın, insanlar bir yorum yapsın.Git izle la bi faydan olsun ilk gün izlicem eğer Allah nasip ederse
Ilk gün olmasa da bikac gün geçince gidersin benim yorumlarıma göre karar verirsin artık buraya yazarım oku öyle karar verYok yav, heyecanlanmadığım bir şey için ilk günden gidip izlemem yani. Bakarız hele bi çıksın, insanlar bir yorum yapsın.