Show Dünya Güzellerim - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Safiye'ye daha ne kadar İngilizce işkencesi yaptıracaklar? :F Karidesli Çin pilavı istemeye çalıştığı sahnede çıldırdım.

Offf nasıl bölümdü yaaa... Banu'ya üzüldüm resmen. Bülent resmen parasıyla dövdü bu bölüm. Bu kadar gerçek bir program görmedim :F program şefinin bile ağzına s*çtı Bülent :F

Bu ekip çok mu acemi yoksa Bülent sözleşmede bir sahnem bile çarpıtılırsa dava açarım mı dedi? Çünkü bu kadar aşağılanmaya program sahipleri bile vicdan yapar koymazdı.

Efsane ötesi, ilk bölümdeki kavgayı bile geçti resmen. :Z

Sesimle döver bilgimle gömerim. :A

Bülent haklı ama üzüldüm işte Banu'ya. :F

Offf nasıl bölümdü yaaa... Banu'ya üzüldüm resmen. Bülent resmen parasıyla dövdü bu bölüm. Bu kadar gerçek bir program görmedim :F program şefinin bile ağzına s*çtı Bülent :F

Bu ekip çok mu acemi yoksa Bülent sözleşmede bir sahnem bile çarpıtılırsa dava açarım mı dedi? Çünkü bu kadar aşağılanmaya program sahipleri bile vicdan yapar koymazdı.

Yönetmen o adam Zuhal'le radyo programı yapıyor. :A

Bülent haklı ama üzüldüm işte Banu'ya. :F

Yönetmen o adam Zuhal'le radyo programı yapıyor. :A
Aslında herkes kavga yüzünden Bülent'i yerin dibine batırmış ama alt tarafı bir şov programı büyütmeye gerek yok. Yazarlar ne yazıyorsa onu izliyoruz. Zaten gelecek bölüm yine yan yana olurlar. :A

Teyzem izlerken izledim de Bülent Ersoy gözümden düştü Banu Alkan'a ne çirkin sözler söyledi, kadına bir fa""şe demeği kaldı, fakirsin vs dedi. Kendi sabah yurt dışında kahvaltı yapıyorım diye hava atıyordu kadının markasına mı takıldın. :T: İzlediniz mi sinirim bozuldu ya. .ss @xBUGRAx @yatutarsa @berkann @dizi kolik @Forumdash @Yiğitt @Çiğdem-@xemrexxx