Ne fenasın.İzle izle yorumlarını özelden beklerim![]()
Ne fenasın.İzle izle yorumlarını özelden beklerim![]()
Bu arada geçen bölüm Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un bindiği taksinin yanına gelip fotoğraf çeken kişi Banu'nun menajeriymiş.Safiye Soyman, Banu Alkan'a çaydanlık şakası yaptı.![]()
![]()
Bu arada geçen bölüm Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un bindiği taksinin yanına gelip fotoğraf çeken kişi Banu'nun menajeriymiş.![]()
Bu arada ilk bölümden sonra yeni bir Bülent-Banu kavgası geliyor o kısmı merakla bekliyorum.Belliydi ekipten olduğu kim çekecek bunları.![]()
Bu arada ilk bölümden sonra yeni bir Bülent-Banu kavgası geliyor o kısmı merakla bekliyorum.![]()
Banu Alkan bu bölüm ilk defa bağırdı galiba normalde OMG deyip şişinmekten başka bir şey yaptığı yok. Bu arada jenerik müziği de çok güzel insanın aklına takılıyor.Ben Banu'cuyum artık hepsi ona oynuyor.![]()
Banu Alkan bu bölüm ilk defa bağırdı galiba normalde OMG deyip şişinmekten başka bir şey yaptığı yok. Bu arada jenerik müziği de çok güzel insanın aklına takılıyor.
Bir şekilde egosunu tatmin etmeleri lazım yoksa hayatta kabul etmezdi.Güzel jenerik Bülent'in büyük yazılması dışında.![]()
Bir şekilde egosunu tatmin etmeleri lazım yoksa hayatta kabul etmezdi.
Şu anki şeyler hiç ilgimi çekmiyor direkt kavgaya geçmek lazım.![]()
Gerçi her şeyin kurgu olduğunu da pek saklamıyorlar en azından yazar ekibi falan yazıyor sonda.18 bine aldığı kumaşı yere fırlatışı.Hayalimdeki alışveriş.
![]()
Efsane ötesi, ilk bölümdeki kavgayı bile geçti resmen.Üzüldüm ama Banu'ya cidden parası yok.Ama hava da atmasın yani boş.
![]()
Efsane ötesi, ilk bölümdeki kavgayı bile geçti resmen.
Sesimle döver bilgimle gömerim.![]()
Offf nasıl bölümdü yaaa... Banu'ya üzüldüm resmen. Bülent resmen parasıyla dövdü bu bölüm. Bu kadar gerçek bir program görmedimprogram şefinin bile ağzına s*çtı Bülent
Bu ekip çok mu acemi yoksa Bülent sözleşmede bir sahnem bile çarpıtılırsa dava açarım mı dedi? Çünkü bu kadar aşağılanmaya program sahipleri bile vicdan yapar koymazdı.
Kulaklıkla görünceBülent haklı ama üzüldüm işte Banu'ya.
Yönetmen o adam Zuhal'le radyo programı yapıyor.![]()
Aslında herkes kavga yüzünden Bülent'i yerin dibine batırmış ama alt tarafı bir şov programı büyütmeye gerek yok. Yazarlar ne yazıyorsa onu izliyoruz. Zaten gelecek bölüm yine yan yana olurlar.Bülent haklı ama üzüldüm işte Banu'ya.
Yönetmen o adam Zuhal'le radyo programı yapıyor.![]()