Bu kadar erken öğreneceğini sanmıyorum. Biraz daha yakınlaşırlar, o sırada öğrenir ve ipler kopar.Mutlaka yazarım fragman gerçekten çok güzel Aslı galiba gerçekleri öğrenecek yani Barışın sakladığı durumu diyorum![]()
Bu kadar erken öğreneceğini sanmıyorum. Biraz daha yakınlaşırlar, o sırada öğrenir ve ipler kopar.Mutlaka yazarım fragman gerçekten çok güzel Aslı galiba gerçekleri öğrenecek yani Barışın sakladığı durumu diyorum![]()
Bu kadar erken öğreneceğini sanmıyorum. Biraz daha yakınlaşırlar, o sırada öğrenir ve ipler kopar.![]()
Orada Barış kendisine çekiyor ve olayı kapatıyor aslında.Fragmandaki sahneye göre yorumluyorum barışın annesi kzıın halası falan gibi birşey diyor ya fragmanda ordan birşeyler anlıyor sanki Aslı
Orada Barış kendisine çekiyor ve olayı kapatıyor aslında.![]()
4. BÖLÜM - FRAGMAN 2
Bu bölümde de Seçkin vücut açıyor, bir haftada üçte üç yaptık.@Çiğdem- @xemrexxx
Fragmanı unutmayın.@turkuazz @ozgur2113 @vadikızı
4. BÖLÜM - FRAGMAN 2
Bu bölümde de Seçkin vücut açıyor, bir haftada üçte üç yaptık.@Çiğdem- @xemrexxx
4. BÖLÜM - FRAGMAN 2
Fragman güzel olmuşArtık artmalı dizi.
Sürekli izlediğim bir dizi değil ama Seçkin ve Nilay çok iyiler
![]()
ay resmen skandal .ss sırf muhteşem yüzyılda oynadı diye başrol olmasına karşı olduğum 3 isim var:hhahah aa bakalım 5 reytingi bulabilicekmi bu hamle![]()
Üçü de gayet yetenekli, çatlaay resmen skandal .ss sırf muhteşem yüzyılda oynadı diye başrol olmasına karşı olduğum 3 isim var:
Gökhan alkan
gonca sarıyıldız
seçkin özdemir
bizim için utanç kaynağı bu üç yeteneksiz![]()
Allah tan sedef oynamadı my deÜçü de gayet yetenekli, çatla![]()
Ah ah içimde bir yara halaAllah tan sedef oynamadı my de![]()
Seçkin niye yüz karanız mı canım, diziye kalite getirmiş?ay resmen skandal .ss sırf muhteşem yüzyılda oynadı diye başrol olmasına karşı olduğum 3 isim var:
Gökhan alkan
gonca sarıyıldız
seçkin özdemir
bizim için utanç kaynağı bu üç yeteneksiz![]()
bak meryoşumlaydı seçkin de çatla emiSeçkin niye yüz karanız mı canım, diziye kalite getirmiş?![]()
4. BÖLÜM - FRAGMAN 2
Pera'nın ''Ağla'' şarkısı çaldı, bölüme damgasını vurdu. Her bölüm böyle güzel şarkılara yer vermesi güzel..
Seçkin de vücut açtı.![]()
![]()
Yapımcısı Mia Yapım, Asla Vazgeçmem'in yapımcısı Gold'du.Oha Asla Vazgeçmem'in tema müziğini kullandılar fragmanda, bu dizinin yapımcısı kim. 😱
Özenmiş olabilirler, diziye de kalite geldi işte?Kara Sevda çalmıştı ilk o şarkıyı. Bizden özenmişler. Kara Sevda hikaye bile yazmıştı klibe ve gruba hatta![]()