Star Ateşböceği - Dizi Yorumları

Mutlaka yazarım fragman gerçekten çok güzel Aslı galiba gerçekleri öğrenecek yani Barışın sakladığı durumu diyorum:D
Bu kadar erken öğreneceğini sanmıyorum. Biraz daha yakınlaşırlar, o sırada öğrenir ve ipler kopar. :D

4. BÖLÜM - FRAGMAN 2

Bu bölümde de Seçkin vücut açıyor, bir haftada üçte üç yaptık. :Z @Çiğdem- @xemrexxx

Fragmanı unutmayın. :bhr: @turkuazz @ozgur2113 @vadikızı

Fragman güzel olmuş :Z Artık artmalı dizi. :D Sürekli izlediğim bir dizi değil ama Seçkin ve Nilay çok iyiler :bhr:
hhahah aa bakalım 5 reytingi bulabilicekmi bu hamle :A
ay resmen skandal .ss sırf muhteşem yüzyılda oynadı diye başrol olmasına karşı olduğum 3 isim var:

Gökhan alkan
gonca sarıyıldız
seçkin özdemir

bizim için utanç kaynağı bu üç yeteneksiz:(

ay resmen skandal .ss sırf muhteşem yüzyılda oynadı diye başrol olmasına karşı olduğum 3 isim var:

Gökhan alkan
gonca sarıyıldız
seçkin özdemir

bizim için utanç kaynağı bu üç yeteneksiz:(
Seçkin niye yüz karanız mı canım, diziye kalite getirmiş? :A

Seçkin niye yüz karanız mı canım, diziye kalite getirmiş? :A
bak meryoşumlaydı seçkin de çatla emi:A

@Çiğdem-
images

Bölüm güzel gidiyor. Aslı ve Barış sahneleri güldürüyor, çekişmeleri de güzel. :bhr: Aileleri fazla gösteriyorlar, ben sıkılıyorum o sahnelerde. İleride diziyi bırakırsam en büyük sebep yani. Teo ve Gül'ün ilişkisi de hoşuma gitti, desteklediğim çift. :Z

Aslı artık İlayda'yla yaşadığı olayı anlatsa da şu mevzu kapansa. :D

Pera'nın ''Ağla'' şarkısı çaldı, bölüme damgasını vurdu. Her bölüm böyle güzel şarkılara yer vermesi güzel..

Seçkin de vücut açtı. :bhr: :A

Oha Asla Vazgeçmem'in tema müziğini kullandılar fragmanda, bu dizinin yapımcısı kim. 😱

Pera'nın ''Ağla'' şarkısı çaldı, bölüme damgasını vurdu. Her bölüm böyle güzel şarkılara yer vermesi güzel..

Seçkin de vücut açtı. :bhr: :A

Kara Sevda çalmıştı ilk o şarkıyı. Bizden özenmişler. Kara Sevda hikaye bile yazmıştı klibe ve gruba hatta:F

Fragman süperdi, neydi öyle? Korktum valla. :D Bu yıl yaz dizileri drama bağladı. 😱 Haftaya gelsin bakalım. Aslı her şeyi duydu, öğrendi. Ortalık karışsın o zaman. :Z

Oha Asla Vazgeçmem'in tema müziğini kullandılar fragmanda, bu dizinin yapımcısı kim. 😱
Yapımcısı Mia Yapım, Asla Vazgeçmem'in yapımcısı Gold'du. :D

Kara Sevda çalmıştı ilk o şarkıyı. Bizden özenmişler. Kara Sevda hikaye bile yazmıştı klibe ve gruba hatta:F
Özenmiş olabilirler, diziye de kalite geldi işte? :Z