Star Ateşböceği - Dizi Yorumları

Dizinin tekrarları sürekli veriliyor en sonunda oturup izledim. :D Normal bir romantik komedi dizisi olmuş. Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir'in uyumuna bayıldım. :bhr: Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'dan sonra bu yazın en çok yakışan çifti olmuşlar. :A

Derya Alabora, Belma Canciğer ve Umut Yiğit Vanlı sahnelerinde baya güldüm :F Ana oğul saf resmen. :F

Küçük kıza araba çarpma olayı falan Dayan Yüreğim'de de vardı Nilay Deniz'in şansı mı ne :A

Bu arada sosyal medyada falan da oldukça denk geldim ama başlayan her yaz dizisine Kiralık Aşk çakması demek yanlış bence. Kiralık Aşk'tan önce de romantik komedi dizileri vardı. :D Bu akımı ilk başlatan Kiraz Mevsimi'ydi :bhr: Forumda @batuhankaralar falan demişti sosyal medyada da baya gördüm ne bu Kiralık Aşk sevgisi :A

Kiralık Aşk bence son yılların en overrated dizisi :A Doğru yazdım mı :F @Aserat

2. BÖLÜM

Güzel bir bölümdü yine, Aslı ve Barış sahneleri güzel gerçekten. Nilay Deniz harika zaten, kendini geliştirecek inşallah daha da. Seçkin Özdemir'in de mimik ve yüz hareketleri başarılı, iyi canlandırıyor o kısımları. :D

Seda Güven, İlayda karakteriyle karşımıza çıktı. Yani kendisi FSN dizisinde daha ciddi bir kadındı, oradaki rolü çok yakışıyordu. Buradaki şımarık ve cool tavırlar ne bileyim bana biraz ters geldi, ya da kendisini Fatmagülde öyle gördük ya yadırgamam oradan. :D

3. bölüm fragmanını bekliyorum, neden hala vermediler garip. Böyle yaz dizilerinde ilk zamanlar bölümün hemen ardında verirlerdi. :(

Biraz Kiralık Aşk çakması tarzında sanki ama yinede Fena dizi olmamış dizi,Nilay Deniz sempatik bir oyuncu ,Seçkin Özdemir pek uyumlu bulmasamda Nilay hatrına dizi izleniliyor:)

Son düzenleme:
Çok güzel çok sıcak bir.dizi
Seçkin Özdemir diziye yakışmış
Kiralık aşktan sonra hak ettiği yere geldi
Şunu farkettim ateş böceği olsun dolunay olsun ikisinde de isimlerinde ki cisimlere bağlıyor lar diziye
Dolunay çıkması gibi
2.bolum fragmandaki.sarki tam olmuş

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Aslı ve Barış sahneleri güzeldi. Hakan ve teyzeleri beni sıkıyor ya, komik olduklarını düşünüyorlarsa saçmalıyorlar bence. Sosyal medyada da aynı yorumları görüyorum. Yani komiklik yapacaklarsa da biraz tadında kalsın, uzattıkça uzatıyorlar.

İlayda'nın oyunları başarılı olmasa bari. Aslı ve Barış son sahnede ufak tartışma yaşadı. Barış, Aslı'dan anahtarları istedi. Barış'ın yarası Teo ve Aslı olayından tabi. :A

Dizi yavaş yavaş açılmaya başlıyor, yeni bölüm daha da güzel olacaktır. Umarım reytingleri de açılır aynı şekilde. :bhr: :Z

Güzel dizi değil kötü sonradan birden düşecektir görürsünüz Ekim Kasım gibi. :)