Star Ateşböceği - Dizi Yorumları

Çok iyi bir bölüm oldu bu arada sanırım Aslı öğrendi bazı konuşmaları duyarak:)

Senaryo aşırı derece de klişe gelsede Mia yapım değişik olaylar ile boyut atlattı diziye. Benim için ise Aslı&Barış uyumu diziyi izlenebilir kılıyor. Ayrıca, Aslının ailesi Barış'ın ailesine göre çok daha samimi. Yeni sezonda da ekranda görürüz umarım.

Maç dolayısıyla bölümü tam izleyemedim tamamını izledikten sonra yorumumu yapacağım.

Fragman süperdi, neydi öyle? Korktum valla. :D Bu yıl yaz dizileri drama bağladı. 😱 Haftaya gelsin bakalım. Aslı her şeyi duydu, öğrendi. Ortalık karışsın o zaman. :Z

Yapımcısı Mia Yapım, Asla Vazgeçmem'in yapımcısı Gold'du. :D

Özenmiş olabilirler, diziye de kalite geldi işte? :Z
MİA hep böyle çalar mı, pek bilmiyorum da. :A @xBUGRAx

Oha Asla Vazgeçmem'in tema müziğini kullandılar fragmanda, bu dizinin yapımcısı kim. 😱

Bu haftaki bölümü izleyemedim maalesef😉
@Yiğitt yorum yazacam demiştim sana geçen haftaki bölümü izledim çok güzel bölümdü Nilay ile Seçkinin uyumları çok güzel devam ediyor Nilay o kadar sempatik oynuyor ki Aslıyı bize çok sevdiriyor valla Seçkin ilede uyum süper olunca izlenmesi çok güzel oluyor geçen hafta hem eğlenceli hemde duygusaldı Barışun teyzelerine koptum vallahi:FDerya Alabora süper ya o biraz akıllı onuda delirtiyorlar sonunda ya

5. BÖLÜM

Mükemmel bölümdü, işte aradığımız bölüm örneği. :D Teo ve Gül bir uzaklaşıp bir yakınlaşıyor. Ama ikisini yakıştırıyorum, ilerleyen bölümlerde diziye damga vuran karakterler olacaklar. Barış ve Aslı da güzel gidiyor. Evde kilitli kalmaları, sonra sevgili rolü yapmaları güzel sahnelerdi. Yan rollere fazla girmediler, sonunda yani. :D Beni itiyordu o yan roller. Handan süperdi tabi, gözüme iyice girdi. :bhr:

Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz. :Z

Çok iyi bir bölüm oldu Barışı takip eden Aslı ona telefonunu getirdi ama orada sürprizle karşılaşmış oldu,Hakanla anneside çok komik konuşmaları,Teo bu bölüm oldukça karmaşıktı,bölümdeki diyaloglar oldukça iyiydi:) yeni bölümfragmanı da iyi olmuş:)

5. BÖLÜM

Mükemmel bölümdü, işte aradığımız bölüm örneği. :D Teo ve Gül bir uzaklaşıp bir yakınlaşıyor. Ama ikisini yakıştırıyorum, ilerleyen bölümlerde diziye damga vuran karakterler olacaklar. Barış ve Aslı da güzel gidiyor. Evde kilitli kalmaları, sonra sevgili rolü yapmaları güzel sahnelerdi. Yan rollere fazla girmediler, sonunda yani. :D Beni itiyordu o yan roller. Handan süperdi tabi, gözüme iyice girdi. :bhr:

Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz. :Z

Valla bölüm süperdi keyifle izledim bende Teo ve Güle çok sevindim çift olmalarını çok istiyordum Teo Aslıya aşık olacak diye korkuyordum ama olmadı şükür Gül le daha iyi yakıştılar bence Barış Aslı aynen süper gidiyorlar onları izlemek süper dediğin sahneleri bende beğendim ya Handan karakteri gerçekten iyi rolü yapan kızı pek sevemesemde karakter iyi ya:D