MİA hep böyle çalar mı, pek bilmiyorum da.Fragman süperdi, neydi öyle? Korktum valla.Bu yıl yaz dizileri drama bağladı. 😱 Haftaya gelsin bakalım. Aslı her şeyi duydu, öğrendi. Ortalık karışsın o zaman.
Yapımcısı Mia Yapım, Asla Vazgeçmem'in yapımcısı Gold'du.
Özenmiş olabilirler, diziye de kalite geldi işte?![]()
Oha Asla Vazgeçmem'in tema müziğini kullandılar fragmanda, bu dizinin yapımcısı kim. 😱
Görünce şaşırdım.Kanala göre davranıyor olabilir.Kocamın Ailesi ve Aşk Yalanı Sever müzikleri orijinaldi.
![]()
bencedeBence yazın en güzel dizisi ya bayılıyorum
5. BÖLÜM
Mükemmel bölümdü, işte aradığımız bölüm örneği.Teo ve Gül bir uzaklaşıp bir yakınlaşıyor. Ama ikisini yakıştırıyorum, ilerleyen bölümlerde diziye damga vuran karakterler olacaklar. Barış ve Aslı da güzel gidiyor. Evde kilitli kalmaları, sonra sevgili rolü yapmaları güzel sahnelerdi. Yan rollere fazla girmediler, sonunda yani.
Beni itiyordu o yan roller. Handan süperdi tabi, gözüme iyice girdi.
Fragman da süper, yeni bölümü bekliyoruz.
Harika harikafragman harika olmuş![]()
Dizinin başta reytingleri düşüktü ama artık daha iyi son yayınlanan bölümde ilk sıradaydıHarika harika
Ya bir yerde okudum dizinin reytingleri düşükmüş doğru mu?
Ama 2017 yazının da en güzel dizileri arasında yazmışlar
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte guzel haberDizinin başta reytingleri düşüktü ama artık daha iyi son yayınlanan bölümde ilk sıradaydı![]()
Ben zaten aşığım yaFragmann süperr ay ben bu çifte giderek aşık oluyorum yaa![]()
Ben zaten aşığım ya
Nickimi bile değiştim o kadar seviyorum