Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Vay ne güzel başladınmı bunada 9 bölüm olmuş bile laptobum iyi olsa bende başlıcaktım ama laptop canımı sıkıyor ya
İyi kötü izlemeye çalışıyorum, ben de pek vakit bulamıyorum dışarı çıkıyorum bu aralar. :D Vakit bol, izlerim yavaş yavaş. :A

Olmadı maalesef yengem format attı windows 7 olması lazım bu laptopta yengemde 8.1 varmış onu kurdu oda çok yavaş ya

:Dne güzel iyi ediyosun geziyosun herhalde dışarda
8.1 aşırı güncelleme yapıyor laptop donanımı o yapılan güncellemeleri karşılayamıyordur o açıdan win7 yüklediğinde büyük ihtimal o sorun ortadan kalkacaktır:)

8.1 aşırı güncelleme yapıyor laptop donanımı o yapılan güncellemeleri karşılayamıyordur o açıdan win7 yüklediğinde büyük ihtimal o sorun ortadan kalkacaktır:)

Galiba 7 de hiç böyle sorun yoktu hızı falan iyiydi dizilerimi rahat izliyordum ya google chorme sorunu olmasaydı birşeyi yoktu ya sekme kendi kendine kapandı dondu laptop neden oldu anlamadım ki

25.bölüm evet @sokak sanati nin sinema ve intihar dediği sahneler bu bölümde çıktı @turkuazz :A :A :A

önce asunun planlarıı geçmişini gösterdi dizi kemale sahip çıkan bir adam vardı asuyu o düşman etmiş emirlere ama emirin babası o adamdan sanmıs çocuğu sanırım yani kendisinden olduğunu kendiside bilmiyor yeni fark etmeye başlamış :A

tufan akıllı bir plan ile emirin sadakatını tekrar kazandı bu tufanı sebepsiz yere seviyorum ayoll emirden sonra dizinin en iyi oyuncusu bence :A zeynepte hamile nuraması yapıp ozandan katil sırrını öğrendi :A

emirin sinemadaki sovu güzeldi nihali tekrar aldı :A ama son sahnede nihal intihar etti ama gebermeyecek malesef :A :A :A

25.bölüm evet @sokak sanati nin sinema ve intihar dediği sahneler bu bölümde çıktı @turkuazz :A :A :A

önce asunun planlarıı geçmişini gösterdi dizi kemale sahip çıkan bir adam vardı asuyu o düşman etmiş emirlere ama emirin babası o adamdan sanmıs çocuğu sanırım yani kendisinden olduğunu kendiside bilmiyor yeni fark etmeye başlamış :A

tufan akıllı bir plan ile emirin sadakatını tekrar kazandı bu tufanı sebepsiz yere seviyorum ayoll emirden sonra dizinin en iyi oyuncusu bence :A zeynepte hamile nuraması yapıp ozandan katil sırrını öğrendi :A

emirin sinemadaki sovu güzeldi nihali tekrar aldı :A ama son sahnede nihal intihar etti ama gebermeyecek malesef :A :A :A
25.bölümü çok iyidi dizinin:)

Bi süre sonra Asu'da devreye giriyor olay iyice ilgi çekiyor. Bence de Kemal çok etkisiz :F
Emir dizinin iyi oyuncularından ama bunu Tufan için söyleyemeyiz aslında,Tufan başlarda santajcı konumundayken etkin bir oyuncuydu ama öbür bölümlerde o kadar da değildi:A:A
şu 25 bölüme kadar tufanı çok beğendim vlla emirin kardeşi olsaydı keşke :(

şu zeynep çok gereksiz dizide yaa birde fazladan sahne yazıyorlar boş boş :A

bu sahnede çok iyidi ama @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt bu sahneyi yarışmada finalde oslaydım kullanırdım:)

Zeynep dizinin aksiyonunu çok arttırıyor o açıdan iyi, oyuncu:)
Zeynep her hafta daha etkili ilerliyor. Çok tehlikeli:A
ben sevmedim o kızı ayoll birde sokak sanati oy aldırıyordu ona bizden bende bilmeden kullanıyordum :F her dizide bir sevimsiz ecünnü olur sahnelerin yarısı boş
:A :A :A

ben sevmedim o kızı ayoll birde sokak sanati oy aldırıyordu ona bizden bende bilmeden kullanıyordum :F her dizide bir sevimsiz ecünnü olur sahnelerin yarısı boş
:A :A :A
kızı nıye sevmedin oyunculuğuda harika aslında ayrıca dizide birçok bölümde bunu izleyince anlaşılıyor,bence çok iyi bir oyuncu dizideki oyuncuların bütünü iyi:Z:Z