İyi kötü izlemeye çalışıyorum, ben de pek vakit bulamıyorum dışarı çıkıyorum bu aralar. Vakit bol, izlerim yavaş yavaş.Vay ne güzel başladınmı bunada 9 bölüm olmuş bile laptobum iyi olsa bende başlıcaktım ama laptop canımı sıkıyor ya
İyi kötü izlemeye çalışıyorum, ben de pek vakit bulamıyorum dışarı çıkıyorum bu aralar. Vakit bol, izlerim yavaş yavaş.Vay ne güzel başladınmı bunada 9 bölüm olmuş bile laptobum iyi olsa bende başlıcaktım ama laptop canımı sıkıyor ya
Daha olmadımı o sorun formatlamadınmıVay ne güzel başladınmı bunada 9 bölüm olmuş bile laptobum iyi olsa bende başlıcaktım ama laptop canımı sıkıyor ya
Daha olmadımı o sorun formatlamadınmı
İyi kötü izlemeye çalışıyorum, ben de pek vakit bulamıyorum dışarı çıkıyorum bu aralar. Vakit bol, izlerim yavaş yavaş.
8.1 aşırı güncelleme yapıyor laptop donanımı o yapılan güncellemeleri karşılayamıyordur o açıdan win7 yüklediğinde büyük ihtimal o sorun ortadan kalkacaktırOlmadı maalesef yengem format attı windows 7 olması lazım bu laptopta yengemde 8.1 varmış onu kurdu oda çok yavaş ya
ne güzel iyi ediyosun geziyosun herhalde dışarda
8.1 aşırı güncelleme yapıyor laptop donanımı o yapılan güncellemeleri karşılayamıyordur o açıdan win7 yüklediğinde büyük ihtimal o sorun ortadan kalkacaktır
Chrome de saçmalıyor arada başka tarayıcıda bir bakGaliba 7 de hiç böyle sorun yoktu hızı falan iyiydi dizilerimi rahat izliyordum ya google chorme sorunu olmasaydı birşeyi yoktu ya sekme kendi kendine kapandı dondu laptop neden oldu anlamadım ki
Chrome de saçmalıyor arada başka tarayıcıda bir bak
Bu sorun ya chromeden olabilir yada win8den olabilirmozilla ve yandex de hiç sorun olmadı şuan mozilladan giriyorum yavaş olmasa laptop gayet gzel çalışıyor mozilla
Bu sorun ya chromeden olabilir yada win8den olabilir
25.bölümü çok iyidi dizinin25.bölüm evet @sokak sanati nin sinema ve intihar dediği sahneler bu bölümde çıktı @turkuazz
önce asunun planlarıı geçmişini gösterdi dizi kemale sahip çıkan bir adam vardı asuyu o düşman etmiş emirlere ama emirin babası o adamdan sanmıs çocuğu sanırım yani kendisinden olduğunu kendiside bilmiyor yeni fark etmeye başlamış
tufan akıllı bir plan ile emirin sadakatını tekrar kazandı bu tufanı sebepsiz yere seviyorum ayoll emirden sonra dizinin en iyi oyuncusu bence zeynepte hamile nuraması yapıp ozandan katil sırrını öğrendi
emirin sinemadaki sovu güzeldi nihali tekrar aldı ama son sahnede nihal intihar etti ama gebermeyecek malesef
emir ve tufan götüryorlar diziyi kemalin etkisi 0 @sokak sanati
Emir dizinin iyi oyuncularından ama bunu Tufan için söyleyemeyiz aslında,Tufan başlarda santajcı konumundayken etkin bir oyuncuydu ama öbür bölümlerde o kadar da değildiemir ve tufan götüryorlar diziyi kemalin etkisi 0 @sokak sanati
Bi süre sonra Asu'da devreye giriyor olay iyice ilgi çekiyor. Bence de Kemal çok etkisiz
şu 25 bölüme kadar tufanı çok beğendim vlla emirin kardeşi olsaydı keşkeEmir dizinin iyi oyuncularından ama bunu Tufan için söyleyemeyiz aslında,Tufan başlarda santajcı konumundayken etkin bir oyuncuydu ama öbür bölümlerde o kadar da değildi
şu 25 bölüme kadar tufanı çok beğendim vlla emirin kardeşi olsaydı keşke
şu zeynep çok gereksiz dizide yaa birde fazladan sahne yazıyorlar boş boş
Zeynep dizinin aksiyonunu çok arttırıyor o açıdan iyi, oyuncuşu 25 bölüme kadar tufanı çok beğendim vlla emirin kardeşi olsaydı keşke
şu zeynep çok gereksiz dizide yaa birde fazladan sahne yazıyorlar boş boş
bu sahnede çok iyidi ama @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt bu sahneyi yarışmada finalde oslaydım kullanırdım
Zeynep dizinin aksiyonunu çok arttırıyor o açıdan iyi, oyuncu
ben sevmedim o kızı ayoll birde sokak sanati oy aldırıyordu ona bizden bende bilmeden kullanıyordum her dizide bir sevimsiz ecünnü olur sahnelerin yarısı boşZeynep her hafta daha etkili ilerliyor. Çok tehlikeli
kızı nıye sevmedin oyunculuğuda harika aslında ayrıca dizide birçok bölümde bunu izleyince anlaşılıyor,bence çok iyi bir oyuncu dizideki oyuncuların bütünü iyiben sevmedim o kızı ayoll birde sokak sanati oy aldırıyordu ona bizden bende bilmeden kullanıyordum her dizide bir sevimsiz ecünnü olur sahnelerin yarısı boş
ben sevmedim o kızı ayoll birde sokak sanati oy aldırıyordu ona bizden bende bilmeden kullanıyordum her dizide bir sevimsiz ecünnü olur sahnelerin yarısı boş