Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Seninde takıldığın nokta kimin eli kimin cebinde olayları. Emir'de gözün var galiba:A

Biz sindire sindire izlediğimiz için her sahnenin heyecanını yaşadık. Sen baya az heyecan yaşayacaksın.:A Şu meşhur intihar sahnesi yaşandı mi o sahneyi kullanmıştım bi yerlerde:F
Kimin intiharı (b)(b)(b)

aa emirin o sahneside iyiydi aslında çok analtıcak baska olaylarda oldu ama sır ortaya çıkmasıyla oraya odaklandım bu yorumumda :A

emirde ozanın karısı zeyneple yatıyor kemalin abisinin sevgilisi banuyla yatıyor kemalin sevgilisi nihalle zaten birlikte adam hep başkalarının sevgililileriyle birlikte :F

emirin babasını dövdüğü sahne zaten kusursuz oynamıs :A
Daha harika bölümler bulunuyor dizide:)

9. BÖLÜM

Aslında atlaya atlaya giderim diyordum ama kıyamıyorum. O nedenle tam süre izliyorum diziyi. :D

Son sahnede Kemal ve Nihan teleferikte kaldı, daha doğrusu Kemal ikisi baş başa kalsın diye yaptı bunu. ''Her şeyi anlat'' dedi. Salih'in teknesi yandı, Ozan ve Emir işbirliğiyle maalesef. :( Vildan ve Leyla kapışması da başlıyor gibi, Leyla şirkete göz koydu. :A

9. BÖLÜM

Aslında atlaya atlaya giderim diyordum ama kıyamıyorum. O nedenle tam süre izliyorum diziyi. :D

Son sahnede Kemal ve Nihan teleferikte kaldı, daha doğrusu Kemal ikisi baş başa kalsın diye yaptı bunu. ''Her şeyi anlat'' dedi. Salih'in teknesi yandı, Ozan ve Emir işbirliğiyle maalesef. :( Vildan ve Leyla kapışması da başlıyor gibi, Leyla şirkete göz koydu. :A

Vay ne güzel başladınmı bunada 9 bölüm olmuş bile laptobum iyi olsa bende başlıcaktım ama laptop canımı sıkıyor ya