Çok güzel öneri sağolBurada yayınla o zaman. https://www.wattpad.com/?locale=tr_TR
Onu da düşündüm ama ergenlere hitap etmektense bana özel kalsın daha iyi
7 bölüm oldu. 😎
Çok güzel öneri sağolBurada yayınla o zaman. https://www.wattpad.com/?locale=tr_TR
Sana özel kalcaksa yazmanın da çok anlamı yok diyeceğim ama bende bana özel bir dizi yazıyordum.Çok güzel öneri sağol
Onu da düşündüm ama ergenlere hitap etmektense bana özel kalsın daha iyi
7 bölüm oldu. 😎
Forumun kitlesi naıl sence? Değer görür mü?Sana özel kalcaksa yazmanın da çok anlamı yok diyeceğim ama bende bana özel bir dizi yazıyordum.
Belki büyük kitlede vardır büyükten kastım 20 - 28 yaş.
Bence ilgi görür, daha önceki dizilerin de ilgi görmüştü.Forumun kitlesi naıl sence? Değer görür mü?
@Tolstoyevski nin dizisi iyi ilgi görürse benimki de görür demektir. Bakarım duruma göre
Gördüm, ama ilk bölüme aldanmamak lazımBence ilgi görür, daha önceki dizilerin de ilgi görmüştü.
Reytinglerde gayet iyi başladı. https://fav10.net/forum/threads/19-haziran-2-temmuz-2017-fav10-senaryo-reytingleri.269266/
İkinci bölüm gelmedi ki bir türlü.Gördüm, ama ilk bölüme aldanmamak lazım
İlk bölümü ikiye ayırdım. Artık iki bölüm zaten yayınlanmış gibi oldu, tabii süslenmemiş, kuru, çok ilgi çekici olmayan haliyle.İkinci bölüm gelmedi ki bir türlü.
Tamam ablacım yarın bir daha hatırlat ama, unutuyorum biliyorsun.anlaştıkmı @mrt-06 4.sezondan baslıyormusun ayoll 4 ve 5 sezonları mutlaka izlemen lazım americanda ben seni kırmadım bundada sen beni kırma ayoll
Sen o konuyu sil bence en baştan al o zaman.İlk bölümü ikiye ayırdım. Artık iki bölüm zaten yayınlanmış gibi oldu, tabii süslenmemiş, kuru, çok ilgi çekici olmayan haliyle.
Hayır. İkinci sezonun kadrosundasın.Bu arada bu dizide ben var mıyım?
gündüz girince hatırlatırım benden kurtuluş yok ayollTamam ablacım yarın bir daha hatırlat ama, unutuyorum biliyorsun.
Sen o konuyu sil bence en baştan al o zaman.
Wampir dizisiyle cadı, kurt adam, vampir izliyorum şimdi SPN'ye bunlara ek melek, şeytanlar gelecek. Zaten bir tahtam eksik hepten kafayı yiycem.gündüz girince hatırlatırım benden kurtuluş yok ayoll
bir başla 4.sezona zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek ayoll tam ilgini çeken konular işleniyor 4-5-11 i izlemeden ölmemek lazım
Yayınlayacağım vakte kadar kalsın, şeker niyetine spoiler olur insanlaraSen o konuyu sil bence en baştan al o zaman.
Kanalını da TVen yaparız demi.Yayınlayacağım vakte kadar kalsın, şeker niyetine spoiler olur insanlara
Buldun tabii kaliteli yapımı.Kanalını da TVen yaparız demi.
Gördüm, ama ilk bölüme aldanmamak lazım
İkinci bölüm gelmedi ki bir türlü.
hhahahah ama melek konuları en iyi bu dizide işlendi cnm hem çok çok benim gibi aklının yarısını yersin yarısı bana yetiyorWampir dizisiyle cadı, kurt adam, vampir izliyorum şimdi SPN'ye bunlara ek melek, şeytanlar gelecek. Zaten bir tahtam eksik hepten kafayı yiycem.
Abla kardeşin muhteşem uyumu devam ediyor.hhahahah ama melek konuları en iyi bu dizide işlendi cnm hem çok çok benim gibi aklının yarısını yersin yarısı bana yetiyor
Beddualarım üzerine yağmadan bu fikrinden vazgeç.Buldun tabii kaliteli yapımı.
Daha düşük bir kanala gidip orayı yükseltemeyi tercih ederim
Bekliyoruz.Yarın ve her Perşembe akşam 22-23 arası yayınlanacak, geçen hafta teknik sebeplerden dolayı olmadı. Daha doğrusu yazmaya vakit bulamadım, üşengeçlik böyle bir şey işte insan üşeniyor.
Zaten mini dizi olarak baştan düşünmüştüm yani çok uzun süreceğini zannetmiyorum, birkaç bölümlük mini bir dizi olacak artık gideceği yere kadar. 2.bölüm ilk bölüme nazaran geçiş bölümü olacak, olaylardan ziyade durum ve tasvir ağırlıklı bir bölüm. İlk 2 bölüm giriş, dizinin asıl kurgusu 3.bölüm itibariyle başlıyor.
Benim de dizim 3. bölümde başlıyor. Bak burası da aynı. Olmaz böyle şeyYarın ve her Perşembe akşam 22-23 arası yayınlanacak, geçen hafta teknik sebeplerden dolayı olmadı. Daha doğrusu yazmaya vakit bulamadım, üşengeçlik böyle bir şey işte insan üşeniyor.
Zaten mini dizi olarak baştan düşünmüştüm yani çok uzun süreceğini zannetmiyorum, birkaç bölümlük mini bir dizi olacak artık gideceği yere kadar. 2.bölüm ilk bölüme nazaran geçiş bölümü olacak, olaylardan ziyade durum ve tasvir ağırlıklı bir bölüm. İlk 2 bölüm giriş, dizinin asıl kurgusu 3.bölüm itibariyle başlıyor.
Admin powerlarını kullanıp zorla kanalına mı alacaksın beni?Abla kardeşin muhteşem uyumu devam ediyor.
Beddualarım üzerine yağmadan bu fikrinden vazgeç.
@Forumdash bir bilim kurgu sever olarak ilk bölümünden bakmanı öneriyorum.
Bekliyoruz.