TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 51.Bölüm (5.SEZON)

:DAhh tşk ederim son zamanlarda herşeye yorum yapmamaya gayret ediyordum bunu bir tek sen görmüşsün Alper çok sağol ben tekrar söylüyorum gerçekten beğeniyorum gülüyorum istemesem içimden gelmese inan yapmam bunu çok tşk ederim Alper
Her şeye yorum yapmadigini bildigim için seni defalarca etiketliyodum zaten :A

Eylul degil de agustos ortasi gibi gelcektim ama bunu da merak ediyodum.Iyi ki de gelmisim yuh 2 yılda toplasan 3 bin mesaj yazmisim boş yapiyor diyor :F
Sanki ben çok meraklıyım mesaj yazmaya @mrt-06 bir daha yazdigim mesajlari sisteme kaydetmeyebilir sorun degil nasılsa burdan para mara kazanmıyoruz ki burdan para kazansam da ihtiyacım yok. :)

Kardesimle aramda 4.5 yas var ayni yasta oldugumuzu soylerler.Hiç kimseye benim uniye gittigimi inandiramazsin :F

Eylüldemi gelecen bak sen hiç demiyorda ya :F

Eylul degil de agustos ortasi gibi gelcektim ama bunu da merak ediyodum.Iyi ki de gelmisim yuh 2 yılda toplasan 3 bin mesaj yazmisim boş yapiyor diyor :F
Sanki ben çok meraklıyım mesaj yazmaya @mrt-06 bir daha yazdigim mesajlari sisteme kaydetmeyebilir sorun degil nasılsa burdan para mara kazanmıyoruz ki burdan para kazansam da ihtiyacım yok. :)

Kardesimle aramda 4.5 yas var ayni yasta oldugumuzu soylerler.Hiç kimseye benim uniye gittigimi inandiramazsin :F
Sen unidemi okuyordun? 😱 Liseli diye aklımda kalmışsın. :D

fotona gelirsek bu forumda herkes küçük gözüküyor zaten bende dahil dert etme :F sadece gördüklerimden @Yiğitt yaşını gösteriyor okadar :F :F :F

aa bu arada beni savunmuyor dersin bak olumsuz itirafı yapan benim senin hakkındak düşüncelerimden sonra hata ettini anlayıp iyi birini oldunu anlamıs @Harunnn60
:A :A :A
iyi bari ilk korudun bu sefer :A

Vadikızı ve Çiğdem damga vurmuş. :F ahaha güldüm baya :F

@Çiğdem- çiğdenizm mesajına güldüm ama çok yüzünü eskitiyorsun bende demiştim biraz az yere katıl :A @xemrexxx sana da dokundurmuşlar. :F

Son itiraf bana yapılmış kim bilmiyorum ama teşekkür ederim. :D kendimi sevdirdiysem ne mutlu.

Bazı itiraflara katıldım açıkçası..

@xBUGRAx yakıyorsun kanka. <3

@Ahmad emeklerine sağlık :Z

Dm atacaktım ama burdan söyleyeyim itiraf 21 benimdi, hangi itirafı neden yaptığımı, düşüncelerimin nasıl değiştiğini yazarım bir ara. Daha önceden yazmam gerekirdi ama kısmet bugüneymiş. Eğer bugün böyle bir itirafta bulunmasaydım kendimi suçlu hissederdim. :/

Gayet eğlenceli bir insansın itirafı kafaya takma. 😉 Aramızda olman güzel..

İtiraflar genel olarak güzel bu arada teşekkürler itiraf 20, ortak sevilenlere bakılınca itirafı @cookies'in yaptığı çıkıyor. :A

@xBUGRAx kısmı da çok güzel olmuş keyifle okudum bu arada başın sağolsun. Anlıyorum hislerini..

Ayrıca Buğra odana hayran kaldım ben böyle düzen içinde olan odaları severim ve eşyaların da çok modern seçimler özellikle B yazan kitap şeysie bayıldım nerden aldın onu. :F

Fotoğrafa gelirsek kıvırcık saçlı halini görmüştüm, sanırım @Billy Kane ile aynı fotodan bahsediyor. Maşallah yakışıklısın ama saçını uzatmanı öneriyorum kıvırcık halin daha güzel bence. :bhr:

@Çiğdem- ve @vadikızı damga vurmuş, ben programı yaparken de en çok bu ikiliye itiraf geliyordu. :F

@sokak sanati'nın Ozan itirafı güldürdü ama anonim de yapsa anlardım. :F

@S.G.A.T. itirafı kesinlikle doğru aktifliğin daim olsun. :ok:

@denizz19 itirafı şaşırttı. :D

Eline sağlık canım. :D @Ahmad

Gayet eğlenceli bir insansın itirafı kafaya takma. 😉 Aramızda olman güzel..

İtiraflar genel olarak güzel bu arada teşekkürler itiraf 20, ortak sevilenlere bakılınca itirafı @cookies'in yaptığı çıkıyor. :A

@xBUGRAx kısmı da çok güzel olmuş keyifle okudum bu arada başın sağolsun. Anlıyorum hislerini..

Ayrıca Buğra odana hayran kaldım ben böyle düzen içinde olan odaları severim ve eşyaların da çok modern seçimler özellikle B yazan kitap şeysie bayıldım nerden aldın onu. :F

Fotoğrafa gelirsek kıvırcık saçlı halini görmüştüm, sanırım @Billy Kane ile aynı fotodan bahsediyor. Maşallah yakışıklısın ama saçını uzatmanı öneriyorum kıvırcık halin daha güzel bence. :bhr:

@Çiğdem- ve @vadikızı damga vurmuş, ben programı yaparken de en çok bu ikiliye itiraf geliyordu. :F

@sokak sanati'nın Ozan itirafı güldürdü ama anonim de yapsa anlardım. :F

@S.G.A.T. itirafı kesinlikle doğru aktifliğin daim olsun. :ok:

@denizz19 itirafı şaşırttı. :D

Eline sağlık canım. :D @Ahmad

Teşekkür ederim. :bhr: Yazın terletiyor kıvırcık saç. :A Ikea'dan almıştım. :D Facebook'um bulunmuş haberim yok kapatalı yıl oldu artık. :A