TVen Yürüyen Ölüler 9. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farklı bir senaryon bulunuyor bu tarzda ilk dizi oluyor o açıdan da dizi oldukça iyi yolda:)
Umarım o iyi yol bozulmaz sağol. :)

:Dmerakla bekliyorumm sokak sanati bana ne yapacak onu merak ediyorum ben:F
Bakalım. :A

Okudum, idare eder pek aksiyon yoktu bu bölüm sanki.

Birde mesaj sayim artmasin diye yazmiyorum.
Teşekkürler. Niye mesaj yazmıyorsun ki alın verin ekonomiye can verin vardı eskiden şimdi de diyorum ki "mesaj yazın, beğenin foruma can verin" bak @XanTier bile forum için çenesini açtı. :A

Umarım o iyi yol bozulmaz sağol. :)

Bakalım. :A

Teşekkürler. Niye mesaj yazmıyorsun ki alın verin ekonomiye can verin vardı eskiden şimdi de diyorum ki "mesaj yazın, beğenin foruma can verin" bak @XanTier bile forum için çenesini açtı. :A
Mesaj yazayım da hesabım iyice değerlensin tabiiki de :A @Doğu
Sen de yaz @RüzgarGülü, yarın birgün mesaj başına 2 kuruş veren çıkar pişman olursun :A

Sen de yaz @RüzgarGülü, yarın birgün mesaj başına 2 kuruş veren çıkar pişman olursun :A
Bence kendini satacağına, bir işe girsene ya da Kazı kazan oyna. Ben param olmayınca hep kazı kazan oynarım ama çıkmıyor tabii umut. :F

20 binler kulübüne girince bul beni, sen seçilmiş kişisin. Bul beni :A
Bence kendini satacağına, bir işe girsene ya da Kazı kazan oyna. Ben param olmayınca hep kazı kazan oynarım ama çıkmıyor tabii umut. :F
Kazı kazan demişken bir gün Kızılay'da avel avel geziyorum. Tüm param bitti. Nasıl kar yağıyor ama yollar perişan toplu taşıma ağzına kadar dolu. Eve yürüyerek de gitmek imkansız. Yerden para buldum gittim kazı kazan oynadım 20 tl çıktı :F Onunla da taksiye bindim eve gittim. Maksat şanım yürüsün ahahahaha bu da bir anımdı teşekkürler iyi günler :A

Kazı kazan demişken bir gün Kızılay'da avel avel geziyorum. Tüm param bitti. Nasıl kar yağıyor ama yollar perişan toplu taşıma ağzına kadar dolu. Eve yürüyerek de gitmek imkansız. Yerden para buldum gittim kazı kazan oynadım 20 tl çıktı :F Onunla da taksiye bindim eve gittim. Maksat şanım yürüsün ahahahaha bu da bir anımdı teşekkürler iyi günler :A
20 binden sonra 2 kuruş olacak her mesaj, ona göre sen bilirsin :A :A

Ulan ben art arda 20 tane açtığımı bilirim soğuk karlı bir günde, bana çıkmamıştı 2 TL'den başka. Çok şanslısın :T:
1 TL ile başlayıp 20 kez açmak efsane ama :A

20 binden sonra 2 kuruş olacak her mesaj, ona göre sen bilirsin :A :A

Ulan ben art arda 20 tane açtığımı bilirim soğuk karlı bir günde, bana çıkmamıştı 2 TL'den başka. Çok şanslısın :T:
1 TL ile başlayıp 20 kez açmak efsane ama :A
Şarkıcı Kutsinin de böyle bir hikayesi vardı bak şimdi aklıma geldi :F İlk gitarını kazı kazan parasıyla kazanmış. Daha sonra da ünlü olmuş işte köşeyi dönmüş. :A Hatta o da Kızılay'da oynamış :F Aman Allahım yoksa ben Kutsi'nin kayıp kardeşi falan mıyım? 😱
asd.png

Şarkıcı Kutsinin de böyle bir hikayesi vardı bak şimdi aklıma geldi :F İlk gitarını kazı kazan parasıyla kazanmış. Daha sonra da ünlü olmuş işte köşeyi dönmüş. :A Hatta o da Kızılay'da oynamış :F Aman Allahım yoksa ben Kutsi'nin kayıp kardeşi falan mıyım? 😱
Kızılay'daki metro girişindeki kazı kazancı ablayı severim, kesin o kadından oynamıştır. O hep kazandırıyor bana :A :A

Sen bi 150'yi yolla, gerisini sonra düşünürüz :A
Senin de ne dediğin belli değil bi 150 diyon bi 230 diyon. :A

Yerden para buldun, oynadın ve 20 TL çıktı? Mucize mi desek buna. 😱 İyi günler sana da. :A