Hülya Avşar`dan Günü Sallayan Instagram Pozu!

fok sen olursun biz safiye sultanın yanında:A

yiğit konuya bakakaldı galiba fenalaştı çocuk:F

tabi ki de biz safiye sultan hülya avşar han hazretlşerini beğenmiş seni mi beğenecekti:A

:F:FAyy Hülya avşar beğenilmeyecek kadınmı tabii beğenecek

kız bak bu pozu my grubundan paylaştım facede şu oğlan beğenmiş kendisi fransız soyadı da macron acaba ümmetin yardımcı lideri emmanuel macron u nakrabası mı (b) @yatutarsa :A @Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56252 Ekli dosyayı görüntüle 56253 Ekli dosyayı görüntüle 56254
Ne hayaller kurmuştursun sen şimdi:Fkoleksiyonuna kat bu nadide eserleri:F
sLJ4iaT.jpg

maxresdefault.jpg

Üzülme kız o fakelerle hayal kuruyor:F baksana soyunu sopunu birilerine bağdştırmış:F

Olsun lazım olur yoklukta mesela:F
sarışın sever @Çiğdem- ben daha çok kumral severim:A
Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğinde :A ama yabancılarda sarısın oğlanlar iyi oluyor evet zaten kime göz koyarsamda şey çıkıyor :A :A :A

bu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyim:F

@Forumdash adı ne bunun (b)
Matthew Noszka imiş @dizi kolik

Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğinde :A ama yabancılarda sarısın oğlanlar iyi oluyor evet zaten kime göz koyarsamda şey çıkıyor :A :A :A

Niye Kıvanç istisn bence :F Ceo olarak ayarlıyım mi sana? ESRA EROLculuk oynamakmistiyorum :F