fok sen olursun biz safiye sultanın yanında
yiğit konuya bakakaldı galiba fenalaştı çocuk
tabi ki de biz safiye sultan hülya avşar han hazretlşerini beğenmiş seni mi beğenecekti![]()
fok sen olursun biz safiye sultanın yanında
yiğit konuya bakakaldı galiba fenalaştı çocuk
tabi ki de biz safiye sultan hülya avşar han hazretlşerini beğenmiş seni mi beğenecekti![]()
Ne hayaller kurmuştursun sen şimdikız bak bu pozu my grubundan paylaştım facede şu oğlan beğenmiş kendisi fransız soyadı da macron acaba ümmetin yardımcı lideri emmanuel macron u nakrabası mı@yatutarsa
@Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56252 Ekli dosyayı görüntüle 56253 Ekli dosyayı görüntüle 56254
ahh şöyle @xemrexxx gibi havasını atacağım birisi beğenmediki bizi ne güzel havasını atıyor çocukNe hayaller kurmuştursun sen şimdi
![]()
Üzülme kız o fakelerle hayal kuruyor
Olsun lazım olur yoklukta meselasarışın sever @Çiğdem- ben daha çok kumral severim![]()
Adı ne bunun?kız bak bu pozu my grubundan paylaştım facede şu oğlan beğenmiş kendisi fransız soyadı da macron acaba ümmetin yardımcı lideri emmanuel macron u nakrabası mı@yatutarsa
@Yiğitt @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 56252 Ekli dosyayı görüntüle 56253 Ekli dosyayı görüntüle 56254
bu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyimÜzülme kız o fakelerle hayal kuruyorbaksana soyunu sopunu birilerine bağdştırmış
Olsun lazım olur yoklukta mesela![]()
@Forumdash adı ne bununAdı ne bunun?![]()
Üzülme kız o fakelerle hayal kuruyorbaksana soyunu sopunu birilerine bağdştırmış
Olsun lazım olur yoklukta mesela![]()
Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğindesarışın sever @Çiğdem- ben daha çok kumral severim![]()
Ay sen bilmiyor musun?bu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyim
@Forumdash adı ne bunun![]()
faruk bu fake dediAy sen bilmiyor musun?Hem fotoğrafını paylaş o kadar hem de kim olduğunu bileme.
![]()
Matthew Noszka imiş @dizi kolikbu işleri @destere gelince konuşalım neticede ağda, budama vb. yapıp kullanma uzmanı o şimdi bişi demiyeyim
@Forumdash adı ne bunun![]()
Türk erkeklerine sarısın yakıstırmıyorum sevmemde çünkü kız özellikleri taşıyan şeyleri sevmem türk erkeğindeama yabancılarda sarısın oğlanlar iyi oluyor evet zaten kime göz koyarsamda şey çıkıyor
![]()
![]()
![]()
bir de bana laf eder gerçek ismini bilmiyorum ben hemen söyledin demek ki böyle bir defterin falan var parlaklarla doluMatthew Noszka imiş @dizi kolik
Niye Kıvanç istisn benceCeo olarak ayarlıyım mi sana? ESRA EROLculuk oynamakmistiyorum
![]()
Matthew Noszka imiş @dizi kolik
Niye Kıvanç istisn benceCeo olarak ayarlıyım mi sana? ESRA EROLculuk oynamakmistiyorum
![]()
çocuğun hayallerni yıktın @Forumdashfaruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
![]()
Böyle birisi facebookta ne arasınfaruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
![]()
Çok seviyorum @xemrexxx heycana kapılıp sonra o anı mahvetmeyi
Ben CEO'yum cast ajanslarım dolubir de bana laf eder gerçek ismini bilmiyorum ben hemen söyledin demek ki böyle bir defterin falan var parlaklarla dolu@Çiğdem- @dizi kolik @Yiğitt @mrt-06
Fake'se bile netice de gerçek bir insan, illaki adı vardır.faruk bu fake dedigerçekten fakeyse bnm bişdiğim ismin bir anlamı kalmıyor
![]()
Hayır büyük oynuyorum seni hedef aldım önce sen sonra onlar
dur at suratlı aslaug ın mist dizisinin 4.bölümü gelmiş ben kaçtım @destere ile @sürgünüm de izliyordur artık bir yerlerdeBen CEO'yum cast ajanslarım doluşu fake hesabı yediysen konuşmayalım
![]()
bende yeterince var isimHayır büyük oynuyorum seni hedef aldım önce sen sonra onlar![]()
Bana bunlarla gel Forumdash'ım.Matthew Noszka imiş @dizi kolik
![]()