FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

abdullah durak satılıktır !!!! defans:74 orta saha:74 forvet:74 (24 Yaşında)

Stepanov 8,1 Milyon €'ya Galatasaray'da! Defansta böyle bir oyuncuya şiddetle ihtiyacımız vardı, 3 tarafa da hayırlı olması dileğiyle :)

Gençlerbirligi'nin basarili oyuncusu Stepanov €8.100.000 karsiliginda Galatasaray'a transfer olmustur.

Basarili oyuncumuza yeni takiminda basarilar dileriz.

_stepanov_stepanov.jpg

Stepanov 8,1 Milyon €'ya Galatasaray'da! Defansta böyle bir oyuncuya şiddetle ihtiyacımız vardı, 3 tarafa da hayırlı olması dileğiyle :)

:chargrined: mustafa ne yaptın o adam en fazla 82 olur antremanla.tamam iyi oyuncuda 3 mil'e gelmiş gençlerbirliğine bursadan 8.1 mil verilmezdi bence ona.

:chargrined: mustafa ne yaptın o adam en fazla 82 olur antremanla.tamam iyi oyuncuda 3 mil'e gelmiş gençlerbirliğine bursadan 8.1 mil verilmezdi bence ona.

Yapacak bir şeyim yoktu çünkü 3 tane defansım var 3 defanslı taktikleri pek sevmiyorum 4. bir defansa ihtiyacım vardı. 3 tane defansım 80 üstünde diğer ikisi berbattı :(

Bütçem de azdı aldım işte yapacak bir şeyim yoktu çünkü hiç kimse iyi defansını satmıyor 82 de bana yeter :)

Gaziantepspor'da transfer dönemi kapanmıştır. Takımımıza gerekli takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum. En azından ligin ilk yarısı bitene kadar transfer yapmayacağız. Beşiktaş maçına çıkacağımız kadro şöyle olacaktır :

Mahmut

İvan- Yalçın Ayhan- Erhan Güven- Serdar Kurtuluş

Emre Çolak- Zurita- Batalla- Mehmet Yozgatlı

Gökhan Güleç - Sosa

Bu maçı mutlak kazanmak istiyoruz. :)

Büyük transferimiz yattı ses getireceğimiz transfer yattı hem maddi durum kötü ve bjk hüsranı morallerimiz bozuk malesef en kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz ama es es en az 5 oyuncu alınacaktır şüpheniz olmasın......

Es Es Menejeri: AlemTo

Büyük transferimiz yattı ses getireceğimiz transfer yattı hem maddi durum kötü ve bjk hüsranı morallerimiz bozuk malesef en kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz ama es es en az 5 oyuncu alınacaktır şüpheniz olmasın......

Es Es Menejeri: AlemTo
ersene teklif attım hem bana hem sana yarar