eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | Yarı Final Sonuçları

bence de haklısın yani radikal bir kararla beni şampiyon yapıp diğer 2`sini diskalifiye etme harika bir fikir olabilir. :A Şampiyon konusuyla reyting rekoru kırarsın. :A
Ah keşke ama olmadı final konusunu da Özgür'e veririm daha bu yaşta bu stresle uğraşamam. :A
Tamamdır :A

O zaman ilk olarak forumun Alp Kırşan'ı yani benim oylarımla başlıyoruz :A

8 - Suskunlar
6 - İçerde
4 - Hayat Bilgisi

@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt
Sen Uraz Kaygılaroğlu ol o daha iyi. :A

Stüdyolardaki şakşakçı teyzeler gibi olucam bugün. :F
Helal olsun. :Z :A

Alp Kırşan doğru isim işte dün aklıma gelmedi yedek sunucu. :F Uraz TRT'de her programı sunuyor diye demiştim. :A
Benim de bugün aklıma geldi :F Cidden tam bir Alp Kırşan oldum :F Adam TV8'deki her yarışmayı muhakkak 1 kereliğine sunuyor :F

Etiketleri bu sefer kendi ellerimle tek tek yazdım ama yine olmuyor.ss

Benim kalite kokan oylarımdan sonra sıra @xBUGRAx'in oylarında :A

8 - Hayat Bilgisi
6 - Suskunlar
4 - İçerde

@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @vadikızı @Yiğitt
Hayat Bilgisi en altta olsa kopyala yapıştır misali olacakmış. :A

Etiketleri bu sefer kendi ellerimle tek tek yazdım ama yine olmuyor.ss
İlk önce boş mesaj yerine isimleri kopyala sonra ne yazacaksan ekle o zaman oluyor. :D

@S.G.A.T. şu ana kadar kendisine verilen puanlardan memnun kalmış gibi görünüyor! #DiziSavaşlarıSonuçGecesi

@dizi kolik'in oylarıyla devam ediyoruz :A

8 - İçerde
6 - Suskunlar
4 - Hayat Bilgisi
Açıklama: Oy vermek cidden zor oldu. Üç çok sevdiğim dizi de çok güzel sahnelerle gelmişler. Çok zor oldu bu sıralamayı yapmak benim için. Ve şunun altını çizeyim gerçekten sahnelerin tamamını izleyerek veriyorum puanlarımı ve üçü de çok duygusal sahnelerdi. Sıralamaya koyarken artık daha teknik şeyleri değerlendirmek durumunda kaldım... Çünkü oyunculuklar, müzikler her türlü çok iyiydi zaten...

@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt

Biraz mesaj yazın ayol bu ne kuraklık. :A

@dizi kolik'in oylarıyla devam ediyoruz :A

8 - İçerde
6 - Suskunlar
4 - Hayat Bilgisi
Açıklama: Oy vermek cidden zor oldu. Üç çok sevdiğim dizi de çok güzel sahnelerle gelmişler. Çok zor oldu bu sıralamayı yapmak benim için. Ve şunun altını çizeyim gerçekten sahnelerin tamamını izleyerek veriyorum puanlarımı ve üçü de çok duygusal sahnelerdi. Sıralamaya koyarken artık daha teknik şeyleri değerlendirmek durumunda kaldım... Çünkü oyunculuklar, müzikler her türlü çok iyiydi zaten...

Dediğimi yaptığından emin misin? :A