O zaman niye üzülüyorsun şimdiden keyfine bak. Zaten herkes ara veriyor bu gidişle kimse kalmayacak.
Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak
Forum bu gidişle sana kalacak valla Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun
O zaman niye üzülüyorsun şimdiden keyfine bak. Zaten herkes ara veriyor bu gidişle kimse kalmayacak.
Çabuk başlatırsan kalmaz aslında.Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak
Forum bu gidişle sana kalacak valla Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun
Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı
O değil de hala kimse yok ortalıkta. Geçen hafta @denizz19 son anda yetişince konuyu coşturmuştu da yarışmacılardan biri bile görünmüyor.Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı
O değil de hala kimse yok ortalıkta. Geçen hafta @denizz19 son anda yetişince konuyu coşturmuştu da yarışmacılardan biri bile görünmüyor.
Benim şanssızlığım herhalde dün daha kalabalıktı sanki. Acaba yarına mı ertelesek?Aynen, son 2 dakika kaldı ama kimse yok. Bu nasıl iş
Biraz daha bekleyelim istersen Sen etiketle bakalım, belki gelirlerBenim şanssızlığım herhalde dün daha kalabalıktı sanki. Acaba yarına mı ertelesek?
Sen etiketle ama sanmıyorum.Biraz daha bekleyelim istersen Sen etiketle bakalım, belki gelirler
Aslında yarışmacılardan biri olsa daha iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim.Hadi gelin de bir an önce açıklayayım
@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt
Saat aktif olan üye sayısına veya başka durumlara (forumun çökmesi gibi) göre değişebiliyor kesin bir şey söyleyemiyoruz o yüzden.Bu yarışmaların saati 1 gün önce belirlense herkesin de normal haberi olur. Böyle mantıksız oluyor.
Oysa ki doğru yolu bulmak üzereydin.Aslında yarışmacılardan biri daha olsa iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim.
Napalım başlayalım mı?Aslında yarışmacılardan biri olsa daha iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim.
Saat aktif olan üye sayısına veya başka durumlara (forumun çökmesi gibi) göre değişebiliyor kesin bir şey söyleyemiyoruz o yüzden.
O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var.Oysa ki doğru yolu bulmak üzereydin.
Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama.Napalım başlayalım mı?
Gel kaçma lazımsın bize bu akşam.Burdayım.
bence de haklısın yani radikal bir kararla beni şampiyon yapıp diğer 2`sini diskalifiye etme harika bir fikir olabilir. Şampiyon konusuyla reyting rekoru kırarsın.O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var.
Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama.
TamamdırO kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var.
Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama.
O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var.
Gel kaçma lazımsın bize bu akşam.
çok teşekkürler.Tamamdır
O zaman ilk olarak forumun Alp Kırşan'ı yani benim oylarımla başlıyoruz
8 - Suskunlar
6 - İçerde
4 - Hayat Bilgisi
@mrt-06 @S.G.A.T. @turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt