eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | Yarı Final Sonuçları

O zaman niye üzülüyorsun şimdiden keyfine bak. Zaten herkes ara veriyor bu gidişle kimse kalmayacak. :A

Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak :A

Forum bu gidişle sana kalacak valla :F Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun :A

Ama ben gidersem yapacağım projeler öksüz kalacak :A

Forum bu gidişle sana kalacak valla :F Artık Poyraz'ın finalindeki Songül gibi kurulursun :A
Çabuk başlatırsan kalmaz aslında. :A

Bana Poyraz'ın finali deme çünkü aklıma Evlat Kokusu geliyor ve kendimi zor tutuyorum. :A

Hayat Bilgisi (@mrt-06) mi, @S.G.A.T. (Suskunlar) mı, @turkuazz (İçerde) mi? Hangi dizi elenecek, hangileri finale yükselecek? #DiziSavaşlarıSonuçGecesi az sonra başlıyor!

Çabuk başlatırsan kalmaz aslında. :A

Bana Poyraz'ın finali deme çünkü aklıma Evlat Kokusu geliyor ve kendimi zor tutuyorum. :A

Hayat Bilgisi (@mrt-06) mi, @S.G.A.T. (Suskunlar) mı, @turkuazz (İçerde) mi? Hangi dizi elenecek, hangileri finale yükselecek? #DiziSavaşlarıSonuçGecesi az sonra başlıyor!
Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D :A Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz :A Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı :A

Geçen de söyledim finalin sebebi Evlat Kokusu değildi 3 reytingle devam ettirmezdi Kanal D :A Yani yeni bir dizi başlayacağı için bitmedi Poyraz :A Aksine düşük reyting alıp bitti, yerine de yeni dizi başladı :A
O değil de hala kimse yok ortalıkta. Geçen hafta @denizz19 son anda yetişince konuyu coşturmuştu da yarışmacılardan biri bile görünmüyor. :A

Bu yarışmaların saati 1 gün önce belirlense herkesin de normal haberi olur. Böyle mantıksız oluyor.

Aslında yarışmacılardan biri olsa daha iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim. :A

Bu yarışmaların saati 1 gün önce belirlense herkesin de normal haberi olur. Böyle mantıksız oluyor.
Saat aktif olan üye sayısına veya başka durumlara (forumun çökmesi gibi) göre değişebiliyor kesin bir şey söyleyemiyoruz o yüzden. :)

Aslında yarışmacılardan biri olsa daha iyi olur ama biraz sorumsuzlar. Hepsini birden diskalifiye mi etsem dermişim. :A

Saat aktif olan üye sayısına veya başka durumlara (forumun çökmesi gibi) göre değişebiliyor kesin bir şey söyleyemiyoruz o yüzden. :)
Napalım başlayalım mı? :A

O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var. :A

Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama. :A
bence de haklısın yani radikal bir kararla beni şampiyon yapıp diğer 2`sini diskalifiye etme harika bir fikir olabilir. :A Şampiyon konusuyla reyting rekoru kırarsın. :A

O kadar emeğe yazık etmek istemiyorum yoksa ederim yani ne var. :A

Bilmem 3-4 kişi var sonra da gelenler olur başla istersen. Dünkü gibi her oyun altına etiket yap ama. :A
Tamamdır :A

O zaman ilk olarak forumun Alp Kırşan'ı yani benim oylarımla başlıyoruz :A

8 - Suskunlar
6 - İçerde
4 - Hayat Bilgisi

@turkuazz @Dosi @Çiğdem- @DarkLeqenD @denizz19 @dizi kolik @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @mrt-06 @S.G.A.T. @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt