Bu zamana kadar okumamış olmam hataBen teşekkür ederim canım benim hepsini okudun yorumladın, okuyan gözlerin bal olsun.
Sen birde gelecek bölüm eşini gör.
Öyle oluyorsan kötü hissederim izlemezsin o zaman.
Ayy bir de eşim mi var
Bu zamana kadar okumamış olmam hataBen teşekkür ederim canım benim hepsini okudun yorumladın, okuyan gözlerin bal olsun.
aa olsun cnm zaman zaman her yabancıda oluyor ileri sarar birşey yaparım ilk bölüme bakıcam senin hatrınaBen teşekkür ederim canım benim hepsini okudun yorumladın, okuyan gözlerin bal olsun.
Ayyy diziye benim dahil olmamla birlikte kalite tavan yapmış Teşekkür ederim canım benim eklediğin için @mrt-06 Ne de güzel bir rolüm var öyle Göründüğü gibi olmayan
@Yiğitt'in benim gibi yaşlı başlı bir dedeye asılmasına ne demeli peki
@sokak sanati yine hainliğini konuşturmuş ay bu Emir'den de beter çıktı cidden bu ne böyle @vadikızı'nı yine ölüme gönderdi resmen.ss
Aşk İşleri'ni oku artık.Bu zamana kadar okumamış olmam hata
Ayy bir de eşim mi var
Cansın Var hemde çok beğeneceğin biri.Bu zamana kadar okumamış olmam hata
Ayy bir de eşim mi var
Oyy yerim ya ama gerçekten zorlama eğer midem dayanmazsa kötü bir şey olursa ben üzülürüm.aa olsun cnm zaman zaman her yabancıda oluyor ileri sarar birşey yaparım ilk bölüme bakıcam senin hatrına
sende yaz bitmeden süpernaturala bismillah desen sankı dizi 2 sezonmus gibi rahat hareket ediyon 12 vagonlu tren gibi düşün
Yan sekmede Fi açık şu dediğine bak.ssAşk İşleri'ni oku artık.
Ay tövbe kim olabilir ki Forumda kız kız kalmadı kim olacak eşimCansın Var hemde çok beğeneceğin biri.
Oyy yerim ya ama gerçekten zorlama eğer midem dayanmazsa kötü bir şey olursa ben üzülürüm.
Bakacağam biliyorsun Sivas beklediğim gibi değildi.
Oyunbozanlık yapma bugün okuyacağım dedin.Yan sekmede Fi açık şu dediğine bak.ss
Yan sekmede Fi açık şu dediğine bak.ss
8'deyim ablaKaçıncı bölüme geldin Özgür
Ay tamam başlıyorum şimdiOyunbozanlık yapma bugün okuyacağım dedin.
8'deyim abla
Ay tamam başlıyorum şimdi
süpernaturalında eski sezonlarında zaman zaman çok iğrenc şeyler oluyordu bu yabancı dizi izleyenler yemek saatlerinde nasıl izliyorlar anlama güç vllaCansın Var hemde çok beğeneceğin biri.
Oyy yerim ya ama gerçekten zorlama eğer midem dayanmazsa kötü bir şey olursa ben üzülürüm.
Bakacağam biliyorsun Sivas beklediğim gibi değildi.
Daha yeni başladım ama kapattım @Aserat'ın dizisini okuyacam, çok ısrar ettiYaa ne güzell bende 8.bölüme gelmiştim bölümü bitirmene ne kadar kaldı peki beraber bende izlimde yorumlayalım senle
Belki eşcinselsindir belli mi olur. Dizide var mesela @Yiğitt ile @DarkLeqenD eşcinseller.Yan sekmede Fi açık şu dediğine bak.ss
Ay tövbe kim olabilir ki Forumda kız kız kalmadı kim olacak eşim
Daha yeni başladım ama kapattım @Aserat'ın dizisini okuyacam, çok ısrar etti
Ben bir defasında yemek yerken TWD izlemiştim.süpernaturalında eski sezonlarında zaman zaman çok iğrenc şeyler oluyordu bu yabancı dizi izleyenler yemek saatlerinde nasıl izliyorlar anlama güç vlla
Ben bir defasında yemek yerken TWD izlemiştim.
hhaha ama genelde kadınların midesi hassas oluyor erkeklerin mideleri çöp kovası modunda oluyorBen bir defasında yemek yerken TWD izlemiştim.
Ben pek iğrenmiyorum o diziden. İzlerken yadırgamıyprım nedense.Yemek yerken nasıl izledinn benim kızkardeşimde bu diziye bakardı beraber kaldığımız dönemde sofra başında açardı bu diziyi yemeği zor yemiştim yaa