işte örnek yarışmacı ayoll benden yana hala pes etmeyip yarı final çalısmalarına başladı bileAllah hiç kimseye hapis yüzü göstermesin. @Çiğdem- duygusallığa bağlayıp oradan haklı çıkmak istemiyorum ama o yaştaki çocukların gördükleri zulümler türlü işkenceler ve büyüdükte sonra bunun hayatlarına tesir eden yankılar. Koca koca adamların ağlaması falan. Ağır bir konusu vardı, kaldıramadılar.
Pazartesi olduğunu defalarca söyledik.Ne ara açıklandı. 😱
Çalışma değil. Sabahtan beri yazıyorsun. Konuyu anlattım.işte örnek yarışmacı ayoll pes etmeyip yarı final çalısmalarına başladı bile
attık ya.
ıyyy benle konusurken cddş modunu atda gel cnm çünkü sana takılıyorum bizim oalyımız bu forudma takılma sebebimiz bu oyüzden asık suratını çöpe atda gel dedikelrimizide ciddiye alma yoksa oklavamı alırım elimeÇalışma değil. Sabahtan beri yazıyorsun. Konuyu anlattım.
ya yok Yaprak Dökümüne üzüldüm. Bi de hava sıcak. E sen de geriyorsun. Hepsini toplasan kırk yapıyor.ıyyy benle konusurken cddş modunu atda gel cnm çünkü sana takılıyorum bizim oalyımız bu forudma takılma sebebimiz bu oyüzden asık suratını çöpe atda gel dedikelrimizide ciddiye alma yoksa oklavamı alırım elime
Hhahah takılıyoruz işte ben senin bildiğin ciddi kızlara benzemem goy goy bu forumu bu şekidle tadı çıkar suskunlara laf etmeye devamya yok Yaprak Dökümüne üzüldüm. Bi de hava sıcak. E sen de geriyorsun. Hepsini toplasan kırk yapıyor.
onu biliyoz.Hhahah takılıyoruz işte ben senin bildiğin ciddi kızlara benzemem.
Eleneceğim deyip moralini bozuyordun değdi mi hiç.attık ya.
Totemdi o. Bu sahneyle elenecek değildik.Eleneceğim deyip moralini bozuyordun değdi mi hiç.
yarıdada işin zor hayat bilgisi ile içerdenin arasında kaldın sen bana bir teşekkür yazısı daha hazırla cnmonu biliyoz.
sahneyi sabah yollayayım bu recapı bir türlü yapamadım
Yine de ayarlayıp gönderebilirsin direkt oylama başlayacak çünkü.sahneyi sabah yollayayım bu recapı bir türlü yapamadım
bir bakayımYine de ayarlayıp gönderebilirsin direkt oylama başlayacak çünkü.