Dizinin 1.bölümü de Youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçer bugün. Reyting de 10’u geçsin çifte 10 yapalımBu akşam 10 reyting geliyor
Dizinin 1.bölümü de Youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçer bugün. Reyting de 10’u geçsin çifte 10 yapalımBu akşam 10 reyting geliyor
Oooo güzelDizinin 1.bölümü de Youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçer bugün. Reyting de 10’u geçsin çifte 10 yapalım
Alya meselesini çok uzattılar, kaybederse bu yüzden kaybedecek3.Bölüm 3.Tanıtım
Geçmiş bile. Bölüm 10+ reyting ile dengeleri değiştirir diye düşünüyorum, bakalım.Dizinin 1.bölümü de Youtube’da 10 milyon izlenmeyi geçer bugün. Reyting de 10’u geçsin çifte 10 yapalım
Alya meselesini biraz daha uzatırlarsa ellerindeki reytingden de olacaklarGeçmiş bile. Bölüm 10+ reyting ile dengeleri değiştirir diye düşünüyorum, bakalım.
Başka türlü olmayacaktı yoksaBölüm aşırı iyiydi. Boran'ın videosuna duygulandık. Ozan Akbaba'nın oyunculuk muhteşemdi.
Cihan, ağabeyinin isteğini yerine getirip Alya ile evlenecek. Alya'yı hapisten çıkarmak için evlilik şartı koştu, az değil kendisi
Ozan'a bu bölüm ne desek boş gerçekten ... Bu akşam 10 reyting gelmezse üzülürüm.Bölüm aşırı iyiydi. Boran'ın videosuna duygulandık. Ozan Akbaba'nın oyunculuk muhteşemdi.
Cihan, ağabeyinin isteğini yerine getirip Alya ile evlenecek. Alya'yı hapisten çıkarmak için evlilik şartı koştu, az değil kendisi
Oynamıyor, yaşıyor. Biz yeteneğini zaten biliyoruz da daha geniş kitleler de görmüş olacak Uzak Şehir sayesinde.Ozan'a bu bölüm ne desek boş gerçekten ... Bu akşam 10 reyting gelmezse üzülürüm.
Sende Atakan Özkaya içinmi izliyonNasıldı bölüm @Alemdar? İzleyemedim yarın akşam anca izleyebilirim, KayZer sahnesi var mıydı?
Tabii ki.Sende Atakan Özkaya içinmi izliyon
KayZer'de hüsrana uğrayacan orada da kahretsin ki ikisi de iyi oynadı acıyı hissediyorsunNasıldı bölüm @Alemdar? İzleyemedim yarın akşam anca izleyebilirim, KayZer sahnesi var mıydı?
Gelmezse suç bizimdir NETOynamıyor, yaşıyor. Biz yeteneğini zaten biliyoruz da daha geniş kitleler de görmüş olacak Uzak Şehir sayesinde.
O 10 reyting buraya gelecek
Bunu gördünmüTabii ki.
Dayı diziyi ben yazmadım ki sahneleri acıklıydı dedim 😂😂 Aksine o sahneyi de iyi oynadılar acıyı hissettik dedim 😂Bu çiftim ile ilgili olumsuz bir şey görmeye tahammülüm yok!