Show Kalp Atışı - Dizi Yorumları

Buna da bak işte belki ilgini çeker. :A

Aşkın yaşı yok pis Foxcu, Fox'ta olsa överdin. :A
son 2 yazdır hep benim izlediklerim uzun ömürlü oldular bu yazda hernekadar oda kiralık aşk çakması gibi dursada dolunay dizisi tutar bence son 2 yazdır izlediğim yaz dizilerinin sırtı yere gelmiyor :F :F :F

Sadece dolunaya bakmayı düşünüyorum sana @cookies e @xemrexxx de önerir beklerim ilk bölümü birlikte izleyelim :A :A :A

AA @Yiğitt DE BAKABİLİR :A :A :A

son 2 yazdır hep benim izlediklerim uzun ömürlü oldular bu yazda hernekadar oda kiralık aşk çakması gibi dursada dolunay dizisi tutar bence son 2 yazdır izlediğim yaz dizilerinin sırtı yere gelmiyor :F :F :F

Sadece dolunaya bakmayı düşünüyorum sana @cookies e @xemrexxx de önerir beklerim ilk bölümü birlikte izleyelim :A :A :A

Dolunay'ı zaten izleyeceğim. :Z

Dolunay hangisiydi ki. :F

Dolunay hangisiydi ki. :F
Ateşböceği de çok benziyor. :A
@Yiğitt o dizide seçkin var ölürüm izlemem :A :A :A

@mrt-06 yorumlamıştık aslında :F yarın akşam başlıyormuş :A :A :A @xemrexxx @cookies
dolunay-dizisi-%C3%B6zge-g%C3%BCrel-can-yaman-foto-620x320.jpg