Aynen severim.@ozgur2113 sen doktorluk dizilerini seversin izledin mi?![]()
Aynen severim.@ozgur2113 sen doktorluk dizilerini seversin izledin mi?![]()
Tahmin etmiştim.Aynen severim.İzledim ve çok beğendim.
Merak edip dizi başlamadan orjinalini izledim ondan daha güzel olmuş hele Öykü ve Gökhan'ın uyumu
Diziyi çok beğendim de tek korkum Makbule
Orjinal senaryo bitince saçmalıyor
![]()
aa evet seviyor sevmiyordan
Yarın Çember var film Barış Bağcı Noyan başrol beraber izlerizaa evet seviyor sevmiyordan
ben son 2 yaz ayında 2 şer yaz dizileri bulup izlemiştim ama bu yaz nedense ilgimi çeken henüz olmadı cnm çocuklar duymasını bekliyorum![]()
![]()
![]()
aa hani ertuğrula geliyorduYarın Çember var film Barış Bağcı Noyan başrol beraber izleriz![]()
Film dizi değilaa hani ertuğrula geliyordu![]()
aaa bu diziyi izlerim işte ilk bakacağım yaz dizisi olucak @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxxFilm dizi değil
Polisiye tarzı dizi
Doktorlukla alakali oldugu için baktim ne kadar saçma
Çok kaliteli film olucak gibi tvde ilk kez yayınlanacak reytingde 1. olucak inşaaa bu diziyi izlerim işte ilk bakacağım yaz dizisi olucak @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx
ayrıca çolakta burda demekki sözden ayrılmış@Yiğitt
aaa dizi değilmi bu filmmiÇok kaliteli film olucak gibi tvde ilk kez yayınlanacak reytingde 1. olucak inş![]()
Dizi resmen çocuk istismari aralarinda 15 yas var kizla adaminÇok kaliteli film olucak gibi tvde ilk kez yayınlanacak reytingde 1. olucak inş![]()
En başta dizi demişlerdi filme çevirmişler.aaa dizi değilmi bu filmmi![]()
Kiz dizi yaÇocuk istismarı
![]()
filmmiş @cookies bende dizi sanmıstımEn başta dizi demişlerdi filme çevirmişler.Enazından Noyan dönecek bu sayede.
Çocuk istismari bu be kizla adam arasindaki yas farkini yukarde hesapladim 15 cikti en azAynen severim.İzledim ve çok beğendim.
Merak edip dizi başlamadan orjinalini izledim ondan daha güzel olmuş hele Öykü ve Gökhan'ın uyumu
Diziyi çok beğendim de tek korkum Makbule
Orjinal senaryo bitince saçmalıyor
![]()
Kiz bu dizi hakkinda konustum ben
Beyaz Futbol başlar hafta sonların dolar enazından
ayy hadi inş noyan dönüyor diye film olmuşturBeyaz Futbol başlar hafta sonların dolar enazındanYarında buna bakarız normalde diziydi
![]()
Dönerse Ertuğrul duman olurayy hadi inş noyan dönüyor diye film olmuştur![]()
Buna da bak işte belki ilgini çeker.aa evet seviyor sevmiyordan
ben son 2 yaz ayında 2 şer yaz dizileri bulup izlemiştim ama bu yaz nedense ilgimi çeken henüz olmadı cnm çocuklar duymasını bekliyorum![]()
![]()
![]()
Aşkın yaşı yok pis Foxcu, Fox'ta olsa överdin.Doktorlukla alakali oldugu için baktim ne kadar saçma
@Çiğdem- @xemrexxx dizi 16 yasinda kızla basliyor bunun bi hocasi var okulda uzman doktor yani hesaplayalim o zamanlar lise 3 yildi : 17 +6=23 hadi zorunlu kalkti diyelim o siradaki : 23+4 =27 (uzmanlik) 2 yil zorunlu daha 29.Ee bir iki yilda calismistir =31 YANI ARALARINDA 15 YAS VAR
@denizz19