Show Kalp Atışı - Dizi Yorumları

@ozgur2113 sen doktorluk dizilerini seversin izledin mi? :A
Aynen severim. :Z İzledim ve çok beğendim. :F Merak edip dizi başlamadan orjinalini izledim ondan daha güzel olmuş hele Öykü ve Gökhan'ın uyumu :bhr: Diziyi çok beğendim de tek korkum Makbule :A Orjinal senaryo bitince saçmalıyor :F

Aynen severim. :Z İzledim ve çok beğendim. :F Merak edip dizi başlamadan orjinalini izledim ondan daha güzel olmuş hele Öykü ve Gökhan'ın uyumu :bhr: Diziyi çok beğendim de tek korkum Makbule :A Orjinal senaryo bitince saçmalıyor :F
Tahmin etmiştim. :Z

Kız @Çiğdem- @xemrexxx sizin herif var dizide bakın. :A

Tahmin etmiştim. :Z

Kız @Çiğdem- @xemrexxx sizin herif var dizide bakın. :A
Doktorlukla alakali oldugu için baktim ne kadar saçma :F
@Çiğdem- @xemrexxx dizi 16 yasinda kızla basliyor bunun bi hocasi var okulda uzman doktor yani hesaplayalim o zamanlar lise 3 yildi : 17 +6=23 hadi zorunlu kalkti diyelim o siradaki : 23+4 =27 (uzmanlik) 2 yil zorunlu daha 29.Ee bir iki yilda calismistir =31 YANI ARALARINDA 15 YAS VAR :A

@denizz19

Çocuk istismari bu be kizla adam arasindaki yas farkini yukarde hesapladim 15 cikti en az :A

filmmiş @cookies bende dizi sanmıstım :F

şöyle izlenecek bir yaz dizisi çıkmıyor bu sezon :F
Kiz bu dizi hakkinda konustum ben :F Bunu izle aradaki 15 yas farkini unutunca sariyor :A

aa evet seviyor sevmiyordan :F

ben son 2 yaz ayında 2 şer yaz dizileri bulup izlemiştim ama bu yaz nedense ilgimi çeken henüz olmadı cnm çocuklar duymasını bekliyorum :A :A :A
Buna da bak işte belki ilgini çeker. :A

Doktorlukla alakali oldugu için baktim ne kadar saçma :F
@Çiğdem- @xemrexxx dizi 16 yasinda kızla basliyor bunun bi hocasi var okulda uzman doktor yani hesaplayalim o zamanlar lise 3 yildi : 17 +6=23 hadi zorunlu kalkti diyelim o siradaki : 23+4 =27 (uzmanlik) 2 yil zorunlu daha 29.Ee bir iki yilda calismistir =31 YANI ARALARINDA 15 YAS VAR :A

@denizz19
Aşkın yaşı yok pis Foxcu, Fox'ta olsa överdin. :A