Kalp Atışı da güzel olmuş heAt dediği mesajı görmüştüm zaten![]()
Kalp Atışı da güzel olmuş heAt dediği mesajı görmüştüm zaten![]()
Sosyal medyada da çok beğenilmiş. Show'um yapar da kötü olur mu?Kalp Atışı da güzel olmuş he![]()
Bakalım zirve alabilecek miSosyal medyada da çok beğenilmiş. Show'um yapar da kötü olur mu?![]()
@xBUGRAx'nin Şefkat Yerimdar'ı AB'si güçlü değil bence AB'de zirve şansı var.Bakalım zirve alabilecek mi![]()
@xBUGRAx'nin Şefkat Yerimdar'ı AB'si güçlü değil bence AB'de zirve şansı var.
MF Yapım ile Show her yaz güzel projeler yapıyor hepsi de tuttu 2 yaz önce İlişki Durumu Karışık geçen yaz Gülümse Yeter bu yaz da Kalp Atışı.![]()
Bence totali de alabilir@xBUGRAx'nin Şefkat Yerimdar'ı AB'si güçlü değil bence AB'de zirve şansı var.
MF Yapım ile Show her yaz güzel projeler yapıyor hepsi de tuttu 2 yaz önce İlişki Durumu Karışık geçen yaz Gülümse Yeter bu yaz da Kalp Atışı.![]()
Senin de her yerden elemlenecek bir şey çıkıyor.AB'yi kaale almıyorum.Şevkat bitti açtım güzel gibi.
Şu MF zaten acemi işlerini FOX'a yaptı tüm iyi işler başka kanallara
![]()
İlk bölüm olmasa bile bol tekrarla inşallah alır.Bence totali de alabilir![]()
Senin de her yerden elemlenecek bir şey çıkıyor.
İlk bölüm olmasa bile bol tekrarla inşallah alır.![]()
Makbule güzel uyarlıyor ama uyarlama bitince batırıyor işte.Öyle ama hadi Bir Aşk Hikayesi neyse de Günahkar neydi.Senarist aynı yalnız bu diziyle Makbule.
@ozgur2113 çok sever.
![]()
Makbule güzel uyarlıyor ama uyarlama bitince batırıyor işte.![]()
Eh fena değil. Ama benim beğenimi almak zordur bilirsin, o yüzden Deniz'in daha çok yol kat etmesi lazım eğer beğenimi almak istiyorsa.Göğüslerini gösterdin mi @dizi kolik'e. Ben bayıldım Esra.![]()
Merak ettiğim doğru ama senin beni merak ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum.Esra da gördü
çok merak etmişti
gelecek ve diyecek ayy ben öyle bir şey demedim sen kendin attın
Rüçhan Çalışkur konuk oyuncu imiş @Yiğitt değişir misin bir işin de doğru olsun![]()
Sen beni çok gördün vücut dışında benim seni merak etmem gayet doğalEh fena değil. Ama benim beğenimi almak zordur bilirsin, o yüzden Deniz'in daha çok yol kat etmesi lazım eğer beğenimi almak istiyorsa.
Merak ettiğim doğru ama senin beni merak ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum.![]()
Haklısın, bundan doğal bir şey yok.Sen beni çok gördün vücut dışında benim seni merak etmem gayet doğal![]()
Değiş sıkıntı yok hem şizofren görünsek ne olacak sanki burada herkes şizofrenHaklısın, bundan doğal bir şey yok.Bu arada avatarımı değiştireceğim ya her ikimizinkide Sıla olunca şizofren gibi hissediyorum yazışırken.
![]()
2 tekrarı da bayağı iyi gitti haftaya güzel bir yükseliş bekliyorum.Emir'in Yolu'ndan beri Show'umda Cuma akşamı dizi izlemeyi özlemişim@mrt-06
Çok iyi bir dizi olmuş, haftaya dahada yükselecektir. Şu sarışın güneşin kızlarındaki kız ve yanlarındaki Zeynep Çamcı'ya benzeyen kız çok yapay duruyor ama Öykü Karayel harika![]()