Show Kalp Atışı - Dizi Yorumları

Dizinin hastanelik vakaları güzel. Komedisi de olsaydı SS gibi... Kışa cıkaar mı bilemedim.

@xBUGRAx'nin Şefkat Yerimdar'ı AB'si güçlü değil bence AB'de zirve şansı var. :A

MF Yapım ile Show her yaz güzel projeler yapıyor hepsi de tuttu 2 yaz önce İlişki Durumu Karışık geçen yaz Gülümse Yeter bu yaz da Kalp Atışı. :A

AB'yi kaale almıyorum. :A Şevkat bitti açtım güzel gibi. :A Şu MF zaten acemi işlerini FOX'a yaptı tüm iyi işler başka kanallara :F

Göğüslerini gösterdin mi @dizi kolik'e. Ben bayıldım Esra. :A
Eh fena değil. Ama benim beğenimi almak zordur bilirsin, o yüzden Deniz'in daha çok yol kat etmesi lazım eğer beğenimi almak istiyorsa. :F

:A Esra da gördü :A çok merak etmişti :A gelecek ve diyecek ayy ben öyle bir şey demedim sen kendin attın :F

Rüçhan Çalışkur konuk oyuncu imiş @Yiğitt değişir misin bir işin de doğru olsun :A
Merak ettiğim doğru ama senin beni merak ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum. :A

Eh fena değil. Ama benim beğenimi almak zordur bilirsin, o yüzden Deniz'in daha çok yol kat etmesi lazım eğer beğenimi almak istiyorsa. :F

Merak ettiğim doğru ama senin beni merak ettiğin kadar olduğunu sanmıyorum. :A
Sen beni çok gördün vücut dışında benim seni merak etmem gayet doğal :A

Emir'in Yolu'ndan beri Show'umda Cuma akşamı dizi izlemeyi özlemişim :bhr: @mrt-06

Çok iyi bir dizi olmuş, haftaya dahada yükselecektir. Şu sarışın güneşin kızlarındaki kız ve yanlarındaki Zeynep Çamcı'ya benzeyen kız çok yapay duruyor ama Öykü Karayel harika :D

Emir'in Yolu'ndan beri Show'umda Cuma akşamı dizi izlemeyi özlemişim :bhr: @mrt-06

Çok iyi bir dizi olmuş, haftaya dahada yükselecektir. Şu sarışın güneşin kızlarındaki kız ve yanlarındaki Zeynep Çamcı'ya benzeyen kız çok yapay duruyor ama Öykü Karayel harika :D
2 tekrarı da bayağı iyi gitti haftaya güzel bir yükseliş bekliyorum. :Z

Doktorlar ile kıyaslanmayacak kadar farklı bir iş olmuş. :D İlk bölümü gayet güzel sunmuşlar. Direk hastane vakalarından başlasalardı yapay durabilirdi çünkü. Yalnız ben geçmiş zamanı daha çok sevdim keşke yaz boyu bölümleri lise son çağında geçirselermiş, yeni sezonda ise zaman atlaması yaparlardı. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919