Demet Akalın'dan 'Suriyeliler Evine Dönsün' Çıkışı!

Her şeye atlar şaşırmam. :A

Evcilik Oyunu ne izlerdim ya amaçsızca. :F Kendi, Yıldız Asyalı, Mert Öğün falan. :A
Flash TV'deki kadını bile transfer ettiler. :F

Bende arada bakıyordum Mert Öğün rezil olmuştu yanlız, gerçekten aşık olup kendini kaptırmıştı. :F

Evcilik oyunu mu bilemedim de bi ara 6-7 sene önce sanatcılara reality yapma modası gündemdeydi. Keşke yapsaydı. "Kim qardaşım" gibi:F
Valla Demet'in her türlü reytingi var Müge Anlı tarzı program da yakışır aslında. :A

Bende arada bakıyordum Mert Öğün rezil olmuştu yanlız, gerçekten aşık olup kendini kaptırmıştı. :F

Valla Demet'in her türlü reytingi var Müge Anlı tarzı program da yakışır aslında. :A

Aynen Sinem Yıldız. :F Çok yakışmıştı bence. :A

Onun partneri Bahar Akça'ydı Dizi Magazin'i sunan Cine 5'te. :F

Buna lol diyerek gülmek istiyorum lol lol lol :A
Bence reality yakışır yaaa. Düşünsene Okanla kavga edip kızını alıp evden gidiyor filan... şimdiden heycanlandım :F

Demet hanıma şu yönde katılıyorum hırsızlık gasp bıçaklama hatta demet hanım dememiş onu öldürürlerse bende kalmalarını istemem

Buna hayat gülmüş zaten. Düşenin derdinden anlamaz. Kardeşlerimiz orada her gün acılar çekerken katledilirken şehit olurken biz onları ölüme gönderemeyiz. Şunun dediklerine bak

Aynen Sinem Yıldız. :F Çok yakışmıştı bence. :A

Onun partneri Bahar Akça'ydı Dizi Magazin'i sunan Cine 5'te. :F
Kız çok şaşırmıştı o kısımları kesmediler birde. :A

Buna lol diyerek gülmek istiyorum lol lol lol :A
Bence reality yakışır yaaa. Düşünsene Okanla kavga edip kızını alıp evden gidiyor filan... şimdiden heycanlandım :F
Demet aile hayatını ortaya dökmez bence senaryo da olsa. :F

Kız çok şaşırmıştı o kısımları kesmediler birde. :A

Demet aile hayatını ortaya dökmez bence senaryo da olsa. :F
Sen öyle san :A 5 lafından 2sini paraya döküyor:F hem sonradan acıklar senaryo oldugunu boş boğaz çunkü:A sen niye itiraz ediyorsun ki hem:bağır: reyting garantili iş :F