Kanal D'm çok güçlü olduğu için dış güçler devrede, kantarın bir yanında Kanal D bir yanında tüm dünyadaki kanallar.Savaş mı La bu Ne dış gücü![]()
Hadi diyelim bıraktım nerden bilcen bıraktığımı.Allah beni kahretsin ki senin iyiliğini düşündüm.
Kız Suriyelilerin Giresun'da Ne işi var attan inip eşeğe niye binsin adamlaraa bence evlerimi onalra verip biz gidelim![]()
![]()
![]()
Yataktan düştüm.Suriyeli kara çarşaflı karıları görünce boğasım geliyor .ss sadece gözleri görünüyor ninja kaplumbağalar
SEN BİR İSLAM DÜŞMANISIN! İtiraf et artık katolik misin yoksa ortodoks mu?Suriyeli kara çarşaflı karıları görünce boğasım geliyor .ss sadece gözleri görünüyor ninja kaplumbağalar
Zaten bizle arası iyi Demet'in, yarışma yapacaklarsa büyük ihtimalle bizde olur ama Star TV faktörü var.Bugün Çocuktan Al Haberi Ünlüler'deydi kocasıyla acaba C Yapım mı teklif etti programda beğenip.@mrt-06
Güvenirdim de bu mesajı atman kötü oldu.Hadi diyelim bıraktım nerden bilcen bıraktığımı.![]()
Niye La bacaklarımı kırıldı yatağınYataktan düştüm.ahskdkd
![]()
Bunun islam ile ne alakası var ya türban ile kara çarşaf arasında hiçbir bağlantı YokSEN BİR İSLAM DÜŞMANISIN! İtiraf et artık katolik misin yoksa ortodoks mu?![]()
Boş anıma geldi mesajın dönerken gülmekten kendimi yerde buldum.Niye La bacaklarımı kırıldı yatağın
Bunun islam ile ne alakası var ya türban ile kara çarşaf arasında hiçbir bağlantı Yok![]()
Zaten show reality yapmak istiyordu önceki sevgilisiyleZaten bizle arası iyi Demet'in, yarışma yapacaklarsa büyük ihtimalle bizde olur ama Star TV faktörü var.![]()
Ben sana teşhisi koydum, soruma cevap ver.Niye La bacaklarımı kırıldı yatağın
Bunun islam ile ne alakası var ya türban ile kara çarşaf arasında hiçbir bağlantı Yok![]()
Güldürebildiysek ne mutlu seniBoş anıma geldi mesajın dönerken gülmekten kendimi yerde buldum.![]()
hahah sen ver evini ozamanKız Suriyelilerin Giresun'da Ne işi var attan inip eşeğe niye binsin adamlar![]()
Her dinin insanıyım ben tek bir dine tabi değilimBen sana teşhisi koydum, soruma cevap ver.Ya da verme, önceden söylemiştin zaten ortodoks olduğunu.
![]()
Evcilik Oyunu'ndan mı bahsediyorsun.Zaten show reality yapmak istiyordu önceki sevgilisiyle
Bu arada konu neydi yaaa?![]()
Sahi var mı sizin oralarda Suriyeli eğer yoksa laga lıga yapma banahahah sen ver evini ozaman![]()
![]()
zaten birgün türkler sınır dışı olucak bu memlekette ama bakalım ne zaman başımızdakıler her ülkeden adam seviyor sadece türk sevmiyor![]()
![]()
![]()
Zaten bizle arası iyi Demet'in, yarışma yapacaklarsa büyük ihtimalle bizde olur ama Star TV faktörü var.![]()
Evcilik Oyunu'ndan mı bahsediyorsun.
Konuda bir Suriyeliler konuşuluyor birde Demet'in yeni programı.![]()
Evcilik oyunu mu bilemedim de bi ara 6-7 sene önce sanatcılara reality yapma modası gündemdeydi. Keşke yapsaydı. "Kim qardaşım" gibiEvcilik Oyunu'ndan mı bahsediyorsun.
Konuda bir Suriyeliler konuşuluyor birde Demet'in yeni programı.![]()