Fav10 Haftanın Üyeleri | 17 Şubat - 23 Şubat 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,220
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanlar​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

@Bully zirveye alıştın artık :A
Güzeller coşturdu herkesi :A
Bu hafta çok konuştum şaşırtmadı birincilik :A yanımızda @Yakamoz-Asi ’yide almışız. Eski günlerdeki gibi bir tablo oluşmuş :A
Mart ortasından itibaren artık dengeli olur bazı şeyler :A

Masa ile sohbetimiz sonuclara yansimiz :A @The_Erinch @Royal_Highness @RüzgarGülü @xdragxx :A

Bu hafta çok konuştum şaşırtmadı birincilik :A yanımızda @Yakamoz-Asi ’yide almışız. Eski günlerdeki gibi bir tablo oluşmuş :A

Güzellerimin arkasinda durmak boynumun borcu ama bugün yarin o da bitiyor, bu hafta duruluruz. :A
@Bully ile araniza girmisim mesaj sayisinda kusura bakmazsiniz artik. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Evet eski günlerdeki bir tablo oluşmuş :A Maşallah 2 haftadır konu zirvesindeyim, ilk ve son olur diyordum. İlerde yine olabilir diyeyim o zaman :A
------

Masa ile sohbetimiz sonuclara yansimiz :A @The_Erinch @Royal_Highness @RüzgarGülü @xdragxx :A

Güzellerimin arkasinda durmak boynumun borcu ama bugün yarin o da bitiyor, bu hafta duruluruz. :A
@Bully ile araniza girmisim mesaj sayisinda kusura bakmazsiniz artik. :A
Estağfurullah abi, ben sevindim 3. olmama :A Benden daha çenebazların olması güzel :Z
------

Kendisi Cumartesi durulmuştu. Aktif olsaydı zirvede olurdu. Şansına küssün :A
Cumartesi aktif olsam da seninle sohbet edecektim, yine aynı tablo olurdu :A Sen frenlemeyince sonuç böyle oluyor işte :A İyi ki de sen birinci oldun, sevindim buna :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi