- Reaksiyon puanı
- 18,893
- Puanı
- 1,060
Aman lo bunlar hep evlenememekten 😱Bekliyoruz bakalım
Forum çok azgın bir hal aldı seni sağduyuya davet ediyorum @mrt-06
Aman lo bunlar hep evlenememekten 😱Bekliyoruz bakalım
Forum çok azgın bir hal aldı seni sağduyuya davet ediyorum @mrt-06
bu melun kıbrısta değil mi ben nasıl yetiştireyim nasa mıyım ben@xemrexxx yetiştirdiğin nesilden mutlu musun
Kıbrısa kadar uzanıyor diyolar senin hakkında o kadar korkuyolar sendenbu melun kıbrısta değil mi ben nasıl yetiştireyim nasa mıyım ben
Seninki ince mi?Artık işin şakası kaçtı, abartılmasın. Başlığı değiştirdim.
Onunkini bilemem ama benimki ince yaSeninki ince mi?
Üzülme, kızlar ince sever.Onunkini bilemem ama benimki ince ya
İnceyi napsınlar lo Kalın sever kızlar.Kol kassız erkek mi olurÜzülme, kızlar ince sever.
Destereye benzeme lütfen.ssÜzülme, kızlar ince sever.
Peki kızlara yetiyormuKendime yetecek kadar ideal diyelim.
Tövbe tövbe burada, bir erkeğin vücudunun nasıl olması gerketiğini anlatıyorum.Destereye benzeme lütfen.ss
Kası kızlar için yapmam ki ben kendim için yaparım iyi görünmek isterim sadecePeki kızlara yetiyormu
oooooo kaslı marulun kilosu kaç lira?Kası kızlar için yapmam ki ben kendim için yaparım iyi görünmek isterim sadece
Bir de utanmadan nokta koyup boşluk bırakıp sinsi gülüş emojisi yapmiş hala burda ne işin var (misilleme)Üzülme, kızlar ince sever.
Uyarı alabilirsin dikkat et kendine üyeler rahatsız olabilirTövbe tövbe burada, bir erkeğin vücudunun nasıl olması gerketiğini anlatıyorum.
Kereste'ye güldürdün atarken iyi ya.Uyarı alabilirsin dikkat et kendine üyeler rahatsız olabilir
Sana hiç yakışmıyor yapamıyorsun bu işleri gizli konuşmayı destere bamya mamya diyerek belli etmiyorKereste'ye güldürdün atarken iyi ya.
Yani sen miUyarı alabilirsin dikkat et kendine üyeler rahatsız olabilir
Töbest 😱oooooo kaslı marulun kilosu kaç lira?
Oha nedenkine 😱 sen şarkı yüklüycektin sahi ne oldu 😱Kası kızlar için yapmam ki ben kendim için yaparım iyi görünmek isterim sadece
Bamyadan da nefret ederim lo 😱Sana hiç yakışmıyor yapamıyorsun bu işleri gizli konuşmayı destere bamya mamya diyerek belli etmiyor
'))'' bu onun ne demek istediğini gayetde belli ediyor.Sana hiç yakışmıyor yapamıyorsun bu işleri gizli konuşmayı destere bamya mamya diyerek belli etmiyor