- Reaksiyon puanı
- 18,893
- Puanı
- 1,060
Görsen korkarsın, o derece.
Kimseyi Korkutmuycan lo kızları kendine çekcenGörsen korkarsın, o derece.
Uyarı falan alırsın heralde artık.Kızların iki eliyle kavrayıp, sarılıp, kafasını yaslayacağı kadar kalın
Sebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mı film filan izlerken siz çok fesatsınız bee @cookiesUyarı falan alırsın heralde artık.
Bir de utanmadan ciddi ciddi sormuş. Yüzün hiç mi kızarmadı o soru işaretini koyarken?Sebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mı film filan izlerken siz çok fesatsınız bee @cookies
Yaslayabilir tabi ki ne kadar doğal bir şey kola sarılmak çok popi bu aralarSebep? Kız arkadaşım sarılıp kafasını yaslayamaz mı film filan izlerken siz çok fesatsınız bee @cookies
*destere yetiştirdiğin nesilden mutlu musun? olarak düzeltirsek daha uygun ve mantıklı olur.@xemrexxx yetiştirdiğin nesilden mutlu musun
Yalnız beni kimse yetiştirmedi beybisi*destere yetiştirdiğin nesilden mutlu musun? olarak düzeltirsek daha uygun ve mantıklı olur.
ÇÜNKÜ SEN KERESTE'NİN FAKE HESABISIN.Yalnız beni kimse yetiştirmedi beybisi
Sorunun neyi terbiyesiz ki Bugün 2:22 ye gittim adamın kolları maşallah kim bilir kaç cmydi 😱 @Çiğdem- 😱Çok terbiyesiz, azgın bir nesil yetişiyor
Evet kereste tıp okuyorÇÜNKÜ SEN KERESTE'NİN FAKE HESABISIN.
Bu aynı sizin kaç cm sorusuna benzer olmuş bizimkilerde zaten soruları tersten anlıyor azgın dilden anllıyor bunu göze almamalıydın @DarkLeqenDSorunun neyi terbiyesiz ki Bugün 2:22 ye gittim adamın kolları maşallah kim bilir kaç cmydi 😱 @Çiğdem- 😱
Olsun bir sonraki konum bilgilendirme konusu olcak halkıBu aynı sizin kaç cm sorusuna benzer olmuş bizimkilerde zaten soruları tersten anlıyor azgın dilden anllıyor bunu göze almamalıydın @DarkLeqenD
Bekliyoruz bakalımOlsun bir sonraki konum bilgilendirme konusu olcak halkı