Bakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazımYani sen mi
Töbest 😱
Oha nedenkine 😱 sen şarkı yüklüycektin sahi ne oldu 😱
Bamyadan da nefret ederim lo 😱
Bakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazımYani sen mi
Töbest 😱
Sebze sevmem geneldeYani sen mi
Töbest 😱
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum'))'' bu onun ne demek istediğini gayetde belli ediyor.
Ne zaman siner @vadikızı meraklandı iyice kalpten gitcek hanım anneciğimBakacağız hele dur bakalım öyle ben söylediğim kayıt yaptığım bir şarkıyı hemen paylaşmıyorum ki önce içime sinmesi lazım
Bamya sebze mi oluyodu 😱 ne olduğuunu bile unutmuşumSebze sevmem genelde
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum
İşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.Sebze sevmem genelde
Ben ne dediğini biliyorumda görmemezlikten geliyorum
Mesela aynı şarkıyı 5-6 kere kayıt edip iyi söyleyene kadar işimi özenerek yaparımNe zaman siner @vadikızı meraklandı iyice kalpten gitcek hanım anneciğim
Sarma olsada yesekNe zaman siner @vadikızı meraklandı iyice kalpten gitcek hanım anneciğim
Bamya sebze mi oluyodu 😱 ne olduğuunu bile unutmuşum
Kuru iftiraİşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.
Ne kadan da profesyonel bir şarkıcı @vadikızı gör gör analar neler doğuruyorMesela aynı şarkıyı 5-6 kere kayıt edip iyi söyleyene kadar işimi özenerek yaparım
Onu da açığa çıkardı forumun Şerlokuİşte FORUMUN GİZLİ CİNSEL SAPIĞI SENSİN.
Aynen sarma istirem @Çiğdem-Sarma olsada yesek
Kuru iftira
Baklavayla sarma farklı kulvarlarda yarışıyolarEvde bayramdan kalan 1 dolu baklava var onları yiyim bari
Fıstıklı en sevdiğimBaklavayla sarma farklı kulvarlarda yarışıyolar
Baklava neyli
Anamlar eve sürekli cevizli alıyolar ama ben de fıstıklıya bayılırım Havuç dilim baklavaFıstıklı en sevdiğim
Cevizliden pek hazzetmem ben Fıstıklıyı tek geçerimAnamlar eve sürekli cevizli alıyolar ama ben de fıstıklıya bayılırım Havuç dilim baklava
Cevizliyi ben de yemiyorum zaten Heralde fıstık pahalı diye almıyo benimkilerCevizliden pek hazzetmem ben Fıstıklıyı tek geçerim
Ama yine de baklava baklavadır çok sevmesende yersinCevizliyi ben de yemiyorum zaten Heralde fıstık pahalı diye almıyo benimkiler
Ben zaten biraz ucuzcuyum kalburabastı ve şekerpare seviyorumAma yine de baklava baklavadır çok sevmesende yersin
Şekerpare dışında diğerinden hazzetmem ben Künefe Revaniyi çok severim aklıma gelmeyen bir sürü vardırBen zaten biraz ucuzcuyum kalburabastı ve şekerpare seviyorum
Kalburabastıyla şekerpare aynı şey lo biri daha süslü aynı @Çiğdem- gibiŞekerpare dışında diğerinden hazzetmem ben Künefe Revaniyi çok severim aklıma gelmeyen bir sürü vardır
Ben ağır tatlıları severim, ağır gelmiyor bana yiyecek içecek vsKalburabastıyla şekerpare aynı şey lo biri daha süslü aynı @Çiğdem- gibi
Künefe bana ağır geliyor
Ağır içecek ne beBen ağır tatlıları severim, ağır gelmiyor bana yiyecek içecek vs